OL får efterfest talkshow

Vi kender det vel alle.

Du har lige løbet 7 marathon, og så er der fest.

Masser af fadøl, let påklædte damer og sådan en ung stemning, der er tæt på det eneste professionelle sportsudøvere – og dem i sofaen – tænker på, når konkurrencen er overstået.

Cirka sådan må redaktionen på discovery+ have tænkt over tingene, da de valgte at hyre Sarah Bro som TV vært på “et dagligt talkshow”, “OL Aterparty”, hvor alle OL dage sluttes af med at dem i sofaen kan hygge med elitesvømmeren, på underholdende og informerende vis.

Sarah Bro bliver dog ikke alene om at hygge om de mange sofa-sports-udøvere.

Kian Fonoudi, er også med.

Sarah Bro bliver TV vært på nyt discovery+ format sammen med Kian Fonoudi

Bedst af alt bliver det kommende og daglige talkshow ikke kun streamet på discovery+ det bliver også sendt på Kanal 5 under hele OL.

Sarah Bro, er glad og siger:

 -Jeg glæder mig utrolig meget til at være vært. At jeg får mulighed for at kombinere værtsrollen med sport, gør, at det er et drømmejob for mig. Jeg har drømt om at arbejde i TV-verdenen, så at det kan lade sig gøre nu, er bare helt perfekt, starter hun og fortsætter.

 -Jeg tror de fleste sportsudøver kan blive ramt af en form for frygt, når de stopper deres karriere. Pludselig skal man vænne sig til en ny hverdag, og man skal finde ud af, hvilken vej man skal gå. At jeg stadig kan have et ben indenfor i sportens verden og være med til at dække sådan en stor begivenhed som OL, er jeg utrolig glad for, og jeg er glad for mit første skridt mod en ny levevej, slutter hun.

Læs også  Premium sport kunderne er på vej tilbage

Kian Fonoudi er også glad.

Han siger:

 -Jeg glæder mig mega meget til at arbejde sammen med Sarah på vores OL-program “OL Afterparty”. Jeg har mødt hende nogle gange nu, og jeg er vild med hendes energi og hvor ambitiøs hun er på vegne af vores program. Allerede første gang jeg mødte hende, sagde hun, vi skulle gå efter at vinde en pris. Det grinte vi lidt af, men jeg er også sikker på, hun mener det, slutter han.

Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Networks i Danmark, supplerer.

 -Under OL kommer Sarah til at være vores svømme-ekspert- og kommentator, men Sarah kan også mere end det. Hun er et meget levende menneske, der er fuld af energi og begejstring, og det passer enormt godt til et program som “OL Afterparty”. Indtil for ganske nylig var Sarah jo også selv aktiv svømmer, så hun kender gamet og ved, hvordan det er at være med til et OL. Den viden skal bringes i spil dagligt i det nye program, slutter han.

Discoverys planer er – ud over “OL Afterparty – Med Sarah og Kian” at dække OL, massivt.

Det meste bliver således sendt på discovery+, Kanal 5 og på Eurosport kanalerne.