EditShare går også i Skyen

Nu er det jo ikke alle der arbejder på Mac platformen, når der skal klippes.

Derfor er det jo en smule heldigt at PC-centric platforme som EditShare også er begyndt at rykke.

Deres EFSv løsning, der er en komplet Cloud løsning, der baserer sig på EditShares “almindelige NLE” og en hulens masse Cloud, er således allerede i brug i en række professionelle sammenhænge, herunder hos selskabet GBH, der leverer indhold til PBS TV, i blandt andet USA.

GBH har netop investeret i en større EditShare’s EFSv cloud løsning, der giver dem muligheden for at ligge hele deres produktion “op i skyen”, og klippe i indholdet uanset fra hvor i verden den enkelte editor befinder sig.

Planerne er – ikke overraskende – flere.

Herunder en heftig modernisering af alle “media workflows” i hele post-production’s området, ganske som daglige “hakkerier” jo også bliver opdateret.

GBH er dog stadig en såkaldt “early adopter”, selv om at EditShare ellers har en fin PDF om emnet, hvor det fremgår at det er muligt at klippe remote i LA, mens der bliver spillet tennis i en anden ende af verden.

Her klipper en editor i LA tennis der – mere eller mindre – spilles live et eller andet sted i Europa – Skyen er ret smart

Igen.

Nu hvor GBH er med, kan alt blive testet ordentligt, hvorefter alle “børnesygdomme” kan fjernes.

Uanset dette ser EFSv platformen interessant ud, da det – mere eller mindre – er første gang at PC folket får deres egen “cloudbaserede” NLE, der – valgfrit og supplerende – kan afvikle Davinci eller Premiere, ved siden af EditShare NLE.

Læs også  OL gik i skyen

Tim Mangini, senior director of production technology for GBH, er glad og siger:

 -We require adaptable, efficient media systems for all of our clients, starter han og fortsætter.

 -EditShare’s cloud solution gives our producers flexibility and scalability. They can work wherever they want, with whomever they want, whenever they want, and only pay for the resources they actually use. They upload their media once and work from anywhere as if they were working in any GBH edit suite, slutter han.

I forhold til valg af EditShares EFSv løsning, fortæller han at det er deres “..approach to open platform development, specifically its support for multiple cloud providers and public APIs for integration and workflow expansion..,” der var den primære motivation til at vælge EFSv.

Tracy Geist, chief marketing officer, EditShare er også glad og siger:

 -Shifts in video production require more agility and demand the ability to accommodate changing work habits. As GBH embraces those shifts, open and flexible cloud-based solutions enable new workflows while protecting the investments made in on-premise platforms, starter han og fortsætter.

 -EFSv offers GBH as well as our other customers the best of both worlds, providing frictionless storytelling workflows that are flexible and secure, while accommodating change, slutter han.

Læs også  AWS ser gerne du deltager

Læs mere om EFSv Cloud Solution her.