Telia kunder får discovery+ i telefonen

De er unge, og de har hørt om Aiplay og ChromeCast, de der Telia kunder.

Derfor har Discovery Danmark og  Telia fundet hinanden i en såkaldt partnerskab, der fra nu og her betyder at Telia kunder kan få øjnene i discovery+, til en pænt lav pris, der – åbenbart – stadig er hemmelig ( eller så lav ) at Discovery end ikke vil tale om denne.

De lover dog at Telia kunder får discovery+ til en “favorabel pris”, hvilket må være “billigt” på moderne dansk. ( forklaring følger )

Planen er i hvert fald at “..styrke Discoverys tilstedeværelse i markedet”, hvorfor alle Telias kunder fra idag og 3 måneder frem får adgang til discovery+, til kroner nul, nada waloo.

Der er allerede en række teasere ude om hvad der kommer til at ske på discovery+ i den nærmeste fremtid

Til gengæld er det også “kun” deres “Underholdning+Live-abonnement”, de tilbyder, hvilket betyder at sports glade seere, stadig skal betale 149 kroner om måneden for at få adgang til sporten.

Kunne de omvendt nøjes med alt det andet: Kanal 5, Kanal 4, TLC, Discovery og ID kanalen (?), samt discovery+, er prisen de næste 3 måneder ingenting.

Discovery Danmark ser dog vitterligt ud til at have en masse planer om at få flere kunder, hvorfor Telia kunder “fremadrettet” får muligheden for at “kunne købe adgang til tjenestens forskellige abonnementer til reducerede priser”.

Læs også  DRTV nu i 1080P

Det kunne betyde en god pris til sports kanalerne, der er 6’eren, Canal 9 og Eurosport 1 og 2, eller blot en fin rabat-pris til “Discovery+ Underholdning”, eller/og “Discovery+ Underholdning+Live”. ( til 79.-/99.- kroner om måneden )

Det finder vi ud af om tre måneder.

Operationel Leder i Discovery Danmark, Kasper Kryger siger:

 -Vi har en ambition om at discovery+ skal være en af de førende streamingtjenester i Norden, og gode partnerskaber er en vigtig brik i at nå dette mål. Aftalen med Telia er med til at styrke kendskabet til tjenesten og giver forhåbentlig rigtig mange Telia kunder lyst til at prøve discovery+ i en tid, hvor man blandt andet kan se De Olympiske Lege i Tokyo, det danske landsholds VM-kvalifikationskampe, samt mange store program premierer i løbet af efteråret, slutter han.

I følge Discovery Networks Danmark, skulle Discovery+ ( i princippet ) give adgang til 11 tv-kanaler (Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery & Discovery Science).

Det er bare ikke dette tilbud som Discovery Networks Danmark er uden med i øjeblikket, via Telia.

Derimod er det muligt at Telia kunder at se “det hele” med undtagelse af alt sport, de næste tre måneder.

Det er ukendt om Discovery Networks Danmark tilbyder dele af “sommerens OL i Tokyo”, “live-sport fra 3F Superliga”, “VM-kvalifikations kampe med det danske landshold”, “engelsk pokalfodbold”, “de største cykelløb”, “Grand Slam tennis”, “PGA Tour” og “motorsport”, som en del af discovery+ i perioden, tidsforskudt, som nedklip eller bare “live” uden merpris.

Læs også  Riedel køber Embrionix