Honour fortsætter på Viaplay

Kvinder der elsker “Honour”, kan glæde sig til en ny omgang Viaplay Original, i form af endnu en sæson af denne “Female-led series”, der – mere eller mindre – kun handler om kvinder der er blevet “mishandlet af mænd”.

Heldigvis – for handlingen – er flere af kvinderne ikke helt rene i kanten selv, og har – som det fremgår af promo ingen problemer med at skyde med pistol, eller sætte sig ind i fremmed bil sammen med hvad der ligner pænt brutale gangstere.

Uanset dette, er der allerede blevet sendt hele 2 sæsoner, af denne serie, der nu får en tredje sæson, i løbet af 2022.

Ganske interessant er “Honour” nemlig en af de “mest sete” serier på Viaplay, suppleret med et  flot salg til 60 lande/markeder rundt om i verden.

Ikke overraskende med hele 4 remakes under udvikling til følge.

Moderne advokater ser ud til gå i moderigtigt tøj der ikke er specielt praktisk udenfor når det er koldt i Stockholm

Uden at være helt sikker skulle sæson 3 komme til at handle om “Incel”, der er kort for “involuntarily celibate”, der for uindviede er en “subkultur” (?) i (?) Sverige, der bliver kombineret med “a terrorist act”, hvorefter advokatkontoret “Heder” (der er svensk for Honour/ære) endnu engang skal igang med at blive udsat for “unprecedented personal risks” og “ethical dilemmas”.

Heldigvis påvirker disse ekstreme tilstande ikke kvindernes “commitment” i forhold til at forsvare kvinder, og deres rettigheder, samtidig med at der hele tiden dukker “secrets of the past” op, i et væk.

Læs også  Viaplay med stadig mere internationalt indhold

Serien ser med andre ord ud til at være mere dramatisk end en telenovela, hvor følelserne er enorme, suppleret af et endnu vildere drama der er evigt eskalerende.

Sæson 3 kan uanset glæde sig over at have fået talenter som Alexandra Rapaport (“Gåsmamman”), Eva Röse (“Locked Down”), Anja Lundqvist (“Together”) samt Julia Dufvenius (“Modus”) med på rollelisten, der bliver suppleret med roller som executive producers.

Det er fortsat Sofia Helin (“The Bridge”) der står bag konceptet udviklet af Rapaport, Röse, Lundqvist og Dufvenius. ( hvilket er årsagen til at de er EPere også )

Alexandra Rapaport siger:

 -I’m so proud and expectant ahead of our third season, which will be incredibly exciting. Our show clearly responds to a need and audiences have overwhelmed us with love, so we’ll do everything to live up to the trust we’ve received from Viaplay and the viewers and make a real kickass season, slutter hun og bliver suppleret af Filippa Wallestam, Nent Group Chief Content Officer.

Hun siger:

 -What began as a personal project for some of Sweden’s leading actresses is now a Nordic and international success story that is more relevant than ever. “Honour” is top-class entertainment and more – we’ve heard from viewers who have felt able to report harassment after seeing the show, fortsætter hun.

Læs også  17 dage til tysk topfodbold på TV

 -Renewing for a third season feels both exciting and urgent, slutter hun.

Joakim Eliasson (“Gåsmamman”) instruerer mens Bigster producerer.

Alle sæsoner distribueres globalt af Eccho Rights.

Optagelserne starter til efteråret.

fotocredit:

Johnny Wohlin

Her en promo for sæson 2