Christie vil også tiles

Der kan efterhånden ingen tvivl herske om at fremtiden med “tiles”, er sikker, mens diverse former for “projektion” er på vej til at blive overhalet indenom.

Sidste nyt på den front, er Christie, der ellers “kun” producerer high end biograf projektorer, nu også er på vej med deres version af en “tile”.

Hvad er en tile, tænker du sikkert.

Det er såmænd bare en firkantet del af en “LED væg”, der – netop fordi den er modul opbygget – kan bygges som det ønskes.

Og det i en fart, helt uden at der – eventuelt – skal etableres et tårn til en række projektorer.

Og selv om at det – heller ikke kan overraske – er Christie – naturligvis – på vej med de sejeste og “bedste” tiles du kan forestille dig.

Deres nyeste “Core Series II LED video wall tiles”, er således født med 0.9 mm pixel pitch, hvilket kan oversættes til at opløsningen på en enkelt “tile” er pænt tæt på hvad dit TV kan præstere.

Til gengæld kan de nye video wall tiles fra Christie, stables i det uendelige, og på den måde bruges på samme måde som NEP har planer om at deres LED tiles skal bruges.

Christie har tidligere satset på de såkaldte microtiles, der er så små at de kan “bøje” og som skal trækket ud af væggen med en sugekop

Dermed behøves dit næste virtuelle 64K studie ikke længere være en NEP løsning.

Læs også  Image Stabilizer i Canon 4K ENG zoom

Den kunne også komme fra Christie, selv om at – et gæt – er at det ikke bliver den mindste smule billigere at investere i gear fra denne producent.

Christie’s løsning skulle dog “mere” være til “near-seamless video walls”, der passer ind i lobbier, HQ’s og i konferencerum, hvor der er behov for mere end “bare” et TV, eller en projektor.

Core Series II vejer i den forbindelse 23 procent mindre end originalen, hvilket får den enkelte tile ned på 6,5 kilo.

Samtidig er selve “kassen” nu blevet endnu tyndere, konkret 38mm dyb, hvilket er i omegnen af dit TV, bare med flere features.

Løsningen skulle være “let at installere, være ADA-compliant og rent faktisk tilbyde “front betjening”, hvilket lugter af at det er muligt at styre disse tiles med en remote.

Dem der ikke har brug for den pænt vilde 0.9mm pixel pitch løsning, nu hvor de ikke har brug for at lave 64K video vægge, kan – i stedet – overvejer 1,2mm, 1,5mm, 1,8 eller 2,5mm løsningerne, der stadig er pænt heftige i deres output.

Hele serien kan således – mindst – levere 800 nits calibrated brightness, hvilket automatisk betyder at der er tale om HDR kompatible tiles, hvorfor Christie tilbyder interesserede at de da også lige kan investere i deres E600 HDR10 controller, der – altid – starter på 4K60P, indtil du indstiller løsningen til en højere opløsning.

Læs også  Ny ProRes RAW optager fra Atomos

For eksempel i dit næste virtuelle studie.

John Dixon, director of product management, Christie siger:

 -With Core Series II, we’ve improved on an affordable choice for LED video walls that doesn’t sacrifice on features, starter han og fortsætter.

 -Choose from our range of pixel pitches – or select one of our new bundled solutions to make specifying a Core Series II video wall even easier. And with Christie’s service, support, and a three-year warranty, Core Series II is a reliable and trusted solution for video wall installations, slutter han.

Eneste kedelige detalje ved nyheden er at du ikke kan få fat i den før engang i september.

Intereserede kan læse videre her.

Her en promo for en af deres sædvanlige projektorer