Hvis du bare ikke kan få nok af Peter Falktoft

Faste seere på Discovery ser ud til at have en del at glæde sig til.

Herunder Peter Falktoft, der nu er på vej til Tokyo og dermed De Olympiske Lege, som han skal “formidle” på hans kendte “skæve og særprægede måde”.

Det bliver derfor snart muligt at få OL-stemningen hele vejen hjem i stuen, fra Tokyo, nu hvor det er Peter Falktoft der kommer til at “dække sommer-OL på discovery+ og Kanal 5 direkte fra den japanske hovedstad”.

Søren Klæstrup, Head of Sport hos Discovery Networks Danmark forklarer:

 -Hele OL dækkes massivt og intenst overalt af alle medier, men Peters fornemmeste opgave bliver faktisk ikke at følge i fodsporene af alle andre. Han skal slippes fri i Tokyo og formidle OL set fra andre vinkler. Peter har en helt unik evne til at spotte de gode fortællinger, og dem skal han jagte. Helt grundlæggende er Peter jo også en skarp journalist, der kan stille de rigtig spørgsmål på de rigtige tidspunkter, og så har han erfaringen fra de utallige udgaver af OL, han har dækket gennem årene, starter han og fortsætter.

 -Peter Falktoft har mere frie tøjler og han kommer ikke til at dække OL på den klassiske måde. Han har mandat til at gå egne veje og udforske OL på den anden måde end man er vant til at se. Selvfølgelig vil han være der, når de største bedrifter finder sted, men ellers er planen at han skal levere “postkort” fra Tokyo. Han skal bringe OL hjem i de danske stuer, slutter han.

Læs også  Nent Group på vej med flere historier

Peter Falktoft glæder sig også.

Han siger:

 -Jeg er, omstændighederne og det seneste års voldsomme begivenheder taget i betragtning, særdeles glad for endnu engang at skulle dække OL på tætteste hold. Jeg har prøvet det et par gange nu, både Vinter- og Sommer-OL, og der er bare en helt bestemt atmosfære og en fantastisk stemning forbundet med legene. Ulig noget andet i international sport, vil jeg vove at påstå. En stemning som jeg elsker at være en del af, og en stemning som jeg elsker at udforske samt blive klogere på undervejs, starter han og fortsætter: 

 -Jeg vil gøre mit ypperste for at gøre atleterne, øjeblikket og omstændighederne fyldest. For OL handler i sidste ende om sportens ildsjæle. Mennesker der dedikerer det meste af et liv til en sport for så måske at komme med til OL. Mange uden at blive hverken rige eller berømte undervejs. Det er en ægthed, man sjældent ser i bedste sendetid. Og det er dem, disse atleter, der skaber OL. Uanset hvilke omstændigheder og udfordringer der måtte vente eller opstå undervejs, slutter han.

Blandt de sikre begiveder under OL på discovery+ og Kanal 5, vil derfor være daglige gennemstillinger – direkte – til Falktoft i Tokyo, så seerne kan få “atmosfæren og stemningen fra De Olympiske Lege” hjem i “danskernes stuer”.

Læs også  Jens Møller Jensen er på sagen

Har du ikke fået sat kryds i kalenderen endnu, er OL fra den 23. juli til den 8. august, der kan opleves på blandt andet discovery+ og Kanal 5 samt Eurosport 1+2.