Warner får nye ledere i EMEA

Er du tit i forbindelse med WarnerMedia EMEA, kan du glæde dig til at møde de “nye” ledere, der alle har været med længe.

Sylvia Rothblum, Pierre Branco og Jamie Friend bliver det til trods såkaldte Country Manager’s rundt om i EMEA, der er kort for Europa og & Asien.

Og nu hvor Sylvia Rothblum bliver Country Manager for Tyskland, Østrig og Schweiz, kommer hun altså til at supplere hendes nuværende rolle som “Head of TV Distribution” for regionen, også.

Igen.

Det har hun snart været de sidste 20 år, så det klarer hun sikkert også.

Sylvia Rothblum har mere eller mindre bygget WarnerMedia’s ( TV ) forretning op i området, samtidig med at hun har tilset alt WarnerMedia “content distribution”, samt strategien bag på et utal af platforme i området.

Pierre Branco er også blevet udråbt til Country Manager. Dog for Frankrig og Benelux.

HBO Max er på vej til Europa så de nye Country Managers for bla. Norden får en masse at se til

Han er også en alsidig herre, hvorfor han fortsat – også – klarer MENAT & Africa som Country Manager for denne enorme område.

Han er ydermere også stadigvæk Head of Affiliate and Ad Sales for EMEA.

Slutteligt er Jamie Friend blevet Country Manager for “Nordic & Central and Eastern Europe”, og dermed for vores lille TV marked.

Han er ydermere – fortsat – CFO for WarnerMedia EMEA.

Læs også  Grass Valley glade OB vogne behøves ikke at blive bange

Han kom til WarnerMedia for omkring 8 år siden og har i perioden håndteret en lang række “senior strategy” og “finance” roller, der – i følge WarnerMedia – har fået forretningen til at blomstre endnu mere.

Udviklingen sker i forbindelse med at Iris Knobloch vælger at forlade WarnerMedia.

De nye Country Managers roller bliver fortsat at udvikle forretningen og fortsætte udrulningen af de generelle strategier som WarnerMedia har udtænkt.

Herunder markedsføring af biograf filmene, der jo også bliver “sendt” på HBO ( Max ), samt “lokale produktioner”, “content licensing”, “home entertainment” og meget andet.

Ikke overraskende kommer de nye Country Managers til at arbejde meget og direkte sammen med WarnerMedia Studios & Networks og med HBO Max overalt i EMEA, hvilket ser ud til at understrege at Q3 ( der starter om et par uger ), i sandhed er det kvartal HBO Max kommer til Europa.

Priya Dogra siger:

 -Sylvia, Pierre and Jamie are proven leaders with exceptional strategic expertise and a deep understanding of our business. They bring a passion for our much-loved brands and franchises and an appreciation for strong relationships with our distribution partners. Their formidable business acumen will help drive further growth and innovation for our company in these important markets, slutter hun.