Venlige Stofa tilbyder nu Sport Live

Folk der er kunder hos Stofa, går en herlig august og september samt oktober i møde, da det i denne periode bliver muligt at se Sport Live ganske gratis.

Det betyder naturligvis at dem der har den store pakke, først lige skal opdatere deres kanaler og alt det der.

Omvendt vil det være muligt at opleve landets nyeste sportskanal, der modsat DR og TV 2, satser på sportsgrene der ikke er til at finde på “landsdækkende TV”.

Omvendt er Sport Live nu pludselig blevet landsdækkende, og når pludselig ud til op imod 500.000 husstande.

Så selv om at kanalen tidligere har været “lille” er det ikke længere tilfældet.

Kanalen der arbejder “tæt sammen med Danmarks Idrætsforbund”, og som er “sat i verden for at give eksponering til al den danske idræt”, er dermed godt igang med at blive en del af hverdagen for ganske mange mennesker.

En ny aftale med Zenergy Racing der betyder at Stofakunder kan se Zenergy Challenge den 9. august på Sport Live

Jesper Kjelgaard, salgsdirektør i det Norlys-ejede Stofa, siger:

 -Sport Live er en spændende ny kanal, som vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder. Kanalen bakker op om det danske idræts- og foreningsliv, og det vil vi gerne være en del af, slutter han og bliver suppleret op af direktør i Sport Live, Flemming Kjellerup.

Han siger:

Vores målsætning er at få dansk idræt ud til så mange danskere som muligt, og vi er meget glade for, at Stofa vil være med til at opfylde den målsætning. Og så er vi også lidt stolte af, at vi, efter bare to år på markedet, nu kan ses af mere end 500.000 danske husstande, slutter han.

Læs også  TV2s hovedkanal løber fra alle

Dem der vælger at kigge med, skulle efter sigende kunne se frem til at opleve sportsgrene som tennis, road racing, kano og kajak, floorball, cykling, amerikansk fodbold, gokart, trav og galop, thaiboksning, floorball, mountainbike, basketball og volleyball.

Blandt de “ligaer” der bliver dækket er Tennisligaen (Elitedivisionen),  Volleyligaen, Basketligaen, Floorball Ligaen, National Ligaen i Dansk Amerikansk Fodbold, Road Racing, Gokart, Trav og Galop, Thaiboksning, Mountainbike, Cykling samt dansk Kano og Kajak.