Discovery vil også være sjove

En del tyder på at der er en bestemt type TV serie, der hitter på direktionsgangene rundt omkring.

Og uden at være specielt orienteret, handler “denne serie” om en flok velhavende unge mænd, der befinder sig lige der midt i mellem voksenlivet, og den sene ungdom, hvor det stadig er “cool” at være ude hele natten, og sove på fortovet i eget bræk.

Nu er serien så nået til discovery+ og Kanal 5, hvilket betyder at Discovery kunderne også skal til at se comedy i fiktions form.

Konkret “Fars Drenge”, der får premiere den 9. august på discovery+ og den 11. august på Kanal 5.

Dermed vil dem der streamer – endnu engang – have den fordel at de kommer i nærheden at indholdet et par dage for dem der nøjes med at betale for lineært indhold.

Selve serien “Fars Drenge”, følger Pelle, Oliver, Jens og Mathias, der bor i Pelles store lejlighed på Frederiksberg Alle.

Det har de mere eller mindre gjort siden gymnasietiden.

Desværre presser tiden nu på, da de unge mænd, er i omegnen af 30 år, nu.

De unge mænd i Fars Drenge har sjældent særligt meget tøj på

Helt uden at være kommet videre.

Heldigvis er Pelles far “styrtende rig”, hvorfor ingen af “drengene bekymrer sig for fremtiden, uddannelse eller om at stifte familie”.

Læs også  Mere hospital på TV2

Det eneste det handler om, er “den næste fest”.

Som de fleste vil have bemærket nu, er historien derfor at det er et problem “når voksne mænd opfører sig som teenagere”.

Det har det med at virke “pinligt og akavet”.

Heldigvis har “drengenes deres stærke venskab”, hvorfor de er “umulige ikke at holde af”, i følge presse omtalen.

Så hvis du er til comedy, hvor selv skuespillerne er ældre end den alder de spiller i serien, kan du se frem til Allan Hyde, Lue Støvelbæk, Alexander Clement og Aske Bang, på absolut slap line, instrueret derefter af Morten BH.

Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør hos Discovery, forklarer:

 -Med vores nye fiktionssatsning kan vi tilbyde en endnu bedre og mere varieret streamingtjeneste til vores seere. Selv om vores scripede indhold ikke er Real Life, så er alle vores kommende serier inspireret af virkeligheden – og det bliver alt fra tåkrummende pinligt til hårrejsende godt, starter hun og hentyder til at Discovery allerede satser en del på såkaldt Real Life Entertainment, der nu bliver suppleret med flere kommende fiktionsserier.

Hun fortsætter.

 -Det behøver ikke altid være så højtragende. Vi tager selvfølgelig os selv alvorligt, men det betyder ikke, at der ikke også skal være plads til en underholdende serie og et godt grin, som giver anledning til at tage en pause fra dagligdagens mange travle gøremål, forklarer hun videre.

Læs også  TV2 lover et flot TV forår

Og fortsætter.

 -Det giver god mening, at man også kan tilgå fiktionsserier via vores platforme. Vi vil gerne tilbyde et bredt udvalg af indhold til vores seere, og vi kan netop se, at der er en efterspørgsel på fiktion blandt vores målgrupper. Uanset om man er til grin, gys eller adrenalin, så tilbyder vi nu en underholdende fiktion, som man kan smide sig på sofaen og koble fra med, slutter programdirektør hos Discovery, slutter hun.

I bedste stil er der tale om en versionering af en norsk serie, der hedder “Hvite Gutter”, der nu er nået til sæson 5 i Norge.

Som Rasmus Kastberg Producerer mens Talib Rasmussen fotograferer.

Manus står Jesper Juhl og Frederik Rosgaard for.

Vi har fundet en promo for den originale serie. ( det er lidt uklart hvilken sæson det handler om )