Sony viser 32 tommers 4K C-LED TV

Her om snart når Sony viser deres nyeste 100 tommers 4K Bravia frem ( for første gang ) i England, har der sneget sig en anden nyhed ind, der har masser af potentiale.

Det er som bekendt nærmest umuligt at få øjnene i “små” 4K skærme, der ( mere eller mindre ) sjældent er under 40-48 tommer.

Bevares.

Fint til TV, men mindre heldigt i situationer, hvor det er vigtigt at TV apparatet ikke fylder alverden.

Derfor er det ret heldigt at den nyeste LED TV, der er et “Crystal LED” TV, både kommer i de omtalte 100 tommer tiltænkt digital signage markedet, og – som pointeret – i en 32 tommers 4K version, der – med lidt held – måske kan indstilles som “2nd monitor”, til grading eller til noget helt andet.

Uden at hele lokalet er blevet til et stort TV.

Igen.

Det herlige FW-100BZ40J, er helt sikkert et totalt lækkert TV, der både kan bruges til digital signage, eller bare til at imponere med, er det som alle ser først.

FW-32BZ30J apparatet ligner lidt af et 4K hit

Men henne i virkeligheden, hvor det – ind imellem – handler om at få plads til de efterhånden overvældende apparater, er 32 tommers 4K TV, potentielt mere interessant.

Vi erkender ikke at kende priserne, da både  FW-100BZ40J og FW-32BZ30J, der havde digital premiere tilbage i januar/februar, i form af annonceringen af “Crystal LED” C-serien.

Læs også  Sony viser vejen med FX6

Som vi forstår det, er det først nu, at det overhovedet er blevet muligt at se hvad “Crystal LED” (C-LED) begrebet overhovedet står for.

Det er nemlig første gang Sony viser (C-LED) skærme frem.

Bedst af alt sker det faktisk først sker den 16-17 september i London på Lord’s Cricket Ground ved det kommende “Peerless AV Exhibition”, er du såmænd ikke den eneste der end ikke har fået lov til at se det der – potentielt – super heldige 32 tommers TV, eller det blærede 100 tommers digital signage dyr.

The Peerless AV Exhibition, er i den forbindelse starten (?) på en serie “udstillinger” hvor konsulenter og resellers ( fra UK ) kan kigge forbi og se disse to nyheder, der også følges op med opdateringer af diverse software pakker og løsninger til nyhederne.

Som altid med Sony’s topmodeller er designet pænt heldigt

Vi gætter på at Sony er på vej med tilsvarende tiltag – for eksempel – her i Norden, senere.

Moya Keller, UK Sales Manager at Sony Professional Displays and Solutions, siger:

 -The Peerless digital signage event will mark the first time we can showcase some of our flagship technology launches of 2021 to the public, and after such turbulent months of being ruled by restrictions, it is truly exciting to be able to finally offer an in-person immersive experience to our resellers and consultants alike, slutter han.

Læs også  Delkin viser stolt 2TB CFexpress kort frem

Som vi forstår det er der allerede enkelte C-LED modeller på markedet.

Disse der hedder ZRD-C12A/C15A er (?) målrettet almindelige forbrugere, hvor FW-100BZ40J og FW-32BZ30J er målrettet professionelle brugere.

Er du til digital signage, lover Sony at vise en række nye signage and device management løsnigner frem, herunder TEOS i version 3.0, der kom ud tilbage i maj.

Det er muligt at registrere sig til dette arrangement her