Snart tid til Adobe MAX 2021

Folk der er vant til at rode med Adobe softwaren, ved at den årlige Adobe MAX konference, er stedet hvor du ikke bare bliver inspireret.

Du bliver juiced op.

Specielt nu hvor det igår blev offentlig kendt at der er bunker af nye features i blandt andet Photoshop, der nu for alvor skulle fungere på iPad.

Konkret bliver det nu muligt at bruge din “Healing Brush” og “Magic Wand” på din iPad, i det som Adobe nu for alvor kan kalde for “Photoshop på iPad”.

Og nu hvor iPad er født til at “dele skærm” meget mere end “almindelige computere er”, tilbyder Adobe nu også en række features i den forbindelse.

Det er dog ikke de eneste nyheder som Adobe slap igår.

Deres såkaldte “skrivebords version” kan nu en hulens masse mere, end før.

Her er der dog tale om pænt tunge features, så en god kraftig maskine med en masse ram, er aldrig i vejen.

Det tager bare et par sekunder at finde en ny himmel – der er nu 5000 himler i Photoshop skyen

Omvendt kan du – når det er på plads – se frem til diverse former for “Sky Replacement”, der – mere eller mindre – giver dig 5000 andre skyer som “bare kan puttes ind i billedet” i stedet for den garanteret kedelige grå himmel du er blevet udsat for.

Mere potentielt er den nye feature “Transform Warp”, hvor du med de indbyggede “uafhængige Bezier-håndtag” kan trække overflader ind på – for eksempel – flasker, og der trække i overfladen, så den følger flaskens form.

Læs også  SvoD skifter spor

Er du i den forbindelse langt nede i Photoshop, introducerer Adobe lige om snart “Beta”, hvor de Creative Cloud medlemmer, der vil, kan prøve features før de kommer ud i den færdige opdateringer af Photoshop.

Som altid med de nyeste features i – for eksempel – Photoshop, går der kun få uger, før disse også vil kunne findes i Premiere.

Så selv om at Adobe ikke løfter sløret for sådanne features i video softwaren, er det pænt sikkert at de kommer lige om lidt.

Det kan du sikkert også snart gøre i alle de andre Adobe pakker

Som eksempel, blev det lækket for nyligt at After FX er blevet opdateret ( til M1 ) og at det nu performer ekstremt meget bedre end tidligere.

Og at det nu er( bliver ?) muligt at se hvilke funktioner i den enkelte “animation” der trækker performance ned.

Igen.

Det er som vi er orienteret ikke helt officielt endnu, så det bliver sikkert en snarlig annoncering.

Sådanne “læk” kan du omvendt se frem til bunker af både på Adobe MAX konferencen, som du kan tilmelde dig til her.

Vil du læse mere om de nye Photoshop features på iPad, kan du læse videre her.