Discovery satser med fiktion

Engang i det nye år, kan alle der er kunder hos Discovery Danmarks glæde sig til at se en kommende fiktionsserie “Dopamin”, der netop er ved at slutte optagelserne.

Serien, der har den norske skuespiller Josefine Frida i den ledende rolle kigger på “menneskeligt begær og sensualitet”, denne gang pakket ind i “thrillerens spænding og intensitet”, der ender på discovery+ i foråret 2022.

Skulle du allerede have tænkt, jamen hov, jeg kender da godt Josefine Frida, er det fordi hun jo er meget kendt fra ligeledes norske “Skam”.

Nu var denne serie, særdeles populær hos de unge.

Så det kan være at “Dopamin” også er målrettet denne målgruppe, nu bare uden comedy og fartstriber i underbukserne.

Josefine Frida glæder sig uanset det, og siger: ( i denne fine oversættelse )

 -Det har været en vældig spændende oplevelse at arbejde på serien, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan det endelige resultat bliver. Som skuespiller leder jeg altid efter nye udfordringer, og rollen i “Dopamin” er en spændende og helt anderledes rolle end hvad jeg før har spillet, så jeg måtte bare sige ja til muligheden, slutter hun.

NU hvor den ledende rolle er Norsk kunne man let forledes til at tro at optagelserne fandt sted i Norge.

Det er ikke tilfældet.

Læs også  Seerne tog pænt imod ny TrueCrime serie
Kamikaze Film Cph. har også produceret disse titler

Serien er derimod optaget på “det fiktive Limfjordens Universitetshospital i Aalborg”, der bliver “ramt af en række uventede dødsfald”.

Og selv om at der er tale om en “thriller”, lover Discovery Danmark at den tager sit udgangspunkt i “kriminalsager fra den virkelige verden”, hvorfor serien her også er en del af koncernens “store fiktionssatsning, der blev taget hul på i august med komedieserien “Fars Drenge” og “Fixer”, der får premiere senere i 2021″.

Serien er skrevet af Martin Winther, Malthe Koch og Christian Vangsgaard.

Og det er Martin Winther der instruerer.

Christian Vangsgaard og Malthe Koch Producerer og agerer showrunnere.

Producent er Kamikaze Film Cph.

Selv handlingen følger den nu 25-årige Josefine Frida, der kommer til at “..spille over for et stærkt dansk cast..”, der åbenbart er så hemmelige at der kun er billeder af Josefine Frida i PM.

Programdirektør Pil Gundelach Brandstrup er det til trods glad, og siger:

 -Vi er ekstremt glade for Josefine og resten af castet på “Dopamin”, der har alle forudsætninger for at blive en stærk serie. Jeg ser frem til at opleve, hvad holdet bag serien og det dygtige cast har formået at skrue sammen. Det er den tredje fiktionsserie, som vi laver i denne omgang, og den kommer til at være meget anderledes end både “Fars Drenge” og “Fixer”, starter hun og fortsætter.

Læs også  Tid til nye stjerner

 -For os er det vigtigt at kunne tilbyde en bred og varieret streamingtjeneste til vores seere. Mens “Fars Drenge” er ovre i den mere muntre og tåkrummende ende, kommer vi med “Dopamin” til at se et mere dramatisk udtryk. Fælles for dem begge er, at de på hver sin vis skal være serier, som man kan hygge sig med og blive underholdt af, slutter hun.

Vi har været forbi Kamikaze Film’s site, og kan derfor røbe at Amalie Dollerup og Jonathan Harboe samt Ellen Hillingsø, Cyron Melville, Frank Thiel og Ena Spottag, også er med, og at serien er optaget i København, dog med “..en enkelt afstikker til Aalborg..”.

Da der stadig ikke er levende billeder ude fra “Dopamin”, her et klip fra “Fars Drenge”.

<iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/rkf8MAeWpHg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>