Seks kendte skal i form på discovery+ 

Hvis du ikke kan få nok af kendte der bliver udfordret, er det kommende format “12 Uger i Helvede”, helt sikkert noget for dig.

Her har discovery+ og Kanal 5, fået lokket hele seks kendte danskere til at medvirke i et format, hvor de bliver udsat for “sult, smerter og udmattelse, som de aldrig har prøvet før”, i hele 12 uger.

Når de mange strabadser og alt det andet er færdigt, er forventningen at de medvirkende vil være i deres “livs bedste form”.

Noget som Simon Jul, Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Esben Dalgaard, Anne Louise Hassing og Cutfather, glæder sig til.

Det er med andre ord, ud med “sukkerafhængighed, rødvin og sofahygge”, og ind med “nøje tilrettelagt trænings-og kostforløb”.

Bedst af alt er TV efteråret jo startet tidligt i år, hvorfor der allerede er premiere den 2. september, hvor du både kan streame eller se med lineært.

Blandt de mange udfordringer de kendte bliver udsat for, er “Intensiv pulstræning”, “nul hurtige kulhydrater” og “daglig styrketræning”.

Så de kendte kan altså se frem til “barske livsvilkår”, i en “kamp for at få et meget sundere liv på bare 12 uger”.

Ud over at seerne kan opleve de medvirkende hungre efter alt fra sofa til sukker, lover formatet at seerne også “kommer helt tæt på” Simon Jul, Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Esben Dalgaard, Anne Louise Hassing og Cutfather.

Læs også  Discovery prøver med en ny Original

Specielt i de situationer hvor de er “presset til det yderste”, hvor “Matadormix og kolde øl” stadig trækker, i stedet for “de gode vaner”.

Cutfather, forklarer:

 -Den største udfordring for mig har været at undvære sukker. Jeg har altid været vant til at have slik og sukker inden for en armslængde i dagligdagen – i handskerummet, i skuffen på arbejdet – så det har været vildt svært. Og så har det været hårdt at skulle give afkald på sociale arrangementer og samvær med familien, fordi jeg skulle spise noget bestemt på nogle bestemte tidspunkter. Men resultaterne er helt tydelige, og det er så fedt, slutter han.

Programdirektør Pil Gundelach Brandstrup, glæder sig også.

Hun siger:

Som altid på discovery+ bliver det særdeles underholdende, når vi følger deltagernes indre og ydre rejse mod et sundere jeg. Jeg er overbevist om, at “12 Uger i Helvede” vil inspirere seerne og vise, hvor langt man faktisk kan komme, når viljen er der. Og så er det vigtigt at understrege, at programmet også viser, at et sundt liv handler om meget andet end bare en flot krop. Når man er fysisk aktiv, så forbedrer man også sit mentale helbred, og netop den mentale optur er spændende at være tilskuer til, slutter hun.

Blandt de andre medvirkende er “den personlige træner Tor Andersen”, der “under hele forløbet, giver sparring og motiverer deltagerne, når det ser allermest sort ud”.

Læs også  Rekordhøje men lidt hemmelige tal

I bedste stil, er det planen at “deltagerne selv dokumenterer deres dagligdag”, hvorfor seerne også får lov til at være – lidt – med på arbejde, eller hjemme hos, de medvirkende.

Konceptet er baseret på “16 Weeks of Hell” der er udviklet af Tony Andersson. 

Som du kan læse videre om her, og sågar selv deltage i.