Telestream køber Sherpa Digital Media

Der er netop så meget gang i streaming for tiden, at de store der – blandt andet – står bag hard og softwaren, som mange bruger til at streame med, fusionerer med andre selskaber.

Således også Telestream, der netop har overtaget Sherpa Digital Media, der er en slags møde-rums software, der kan “hoste” en live stream.

Dermed – kunne man forestille sig – bliver det snart muligt at streame via Telestream, til alle de inviterede, der så enten samtidig eller efterfølgende kan mødes i lukkede og sikre rum, for – for eksempel – at diskutere fremtiden, eller CEO’s tale.

Mulighederne er oplagt mange, og – selvom – at det nok mest er til store konferencer, er det oplagt at resten af verden også snart vil komme til at opleve dybt mærkeligt software, der virker, men som stadig er umuligt at forstå for mennesker der kommer fra broadcast eller AV miljøet.

Sherpa Digital Media, er uanset dette en løsning der er kendt for at blive brugt af “Fortune 500 companies and others”,.

Sherpa er nu en integreret del af Telestream så møde software nu kan være en del af en streaming pakke

Dan Castles, CEO of Telestream, forklarer:

 -Sherpa Digital Media has built a solid platform that many rely upon to stream their live, interactive events, and we intend to continue its development to expand into new areas such as using our Wirecast product to produce events distributed on the platform, starter han og bliver suppleret af Mark Strathdee, CEO of Sherpa Digital Media.

Læs også  Viaplay kunder skal til at sige cześć

Han siger:

 -The Sherpa Team is very excited to be joining Telestream and are looking forward to contributing to continued growth as well as venture into new markets by leveraging the strength of Wirecast and the rest of the Telestream portfolio of solutions, slutter han.

Dermed er der pludselig landet endnu et værktøj på stream markedet, der md stor sandsynlighed snart bliver en del af manges hverdag, hvorfor det sikkert slet ikke er dumt at holde øje med hvad der sker med den her fusion, i forhold til “live streams” og på “on-demand event platforms markedet”, hvor “møde rum” jo sagtens kan være fans der er til koncert med populære artister.

Sherpa Digital Media skulle slutteligt være rigtigt gode til “webinars”, enten med eller uden “breakout rooms”, samt “video hosting”, “marketing automation integration”, “secure streaming”, og en indbygget evne til at gå fra 100 brugere til 100.000 brugere.

Telestream, der fortsat er ejet af Genstar Capital, er dermed blevet til en – om muligt – endnu mere relevant leverandør i streaming markedet, der ser ud til at leve pænt lang tid frem.

Og som formodentligt fortsætter med at være en vigtig indtægtskilde for AV og produktions -miljøet i lang tid.

Forretningsmodellen i Sherpa Digital Media løsningerne, ser ud til at være et abo, så hvis du vil vide hvordan du laver et sådan skal du forbi deres site, her.

Læs også  Ikke alle tror på Disney Plus

Her lidt video om emnet