Stor dag for RED idag

Der er ikke sluppet meget ud, men RED miljøet er gået totalt amok.

Så det er nok et nyt lille kamera der er på vej fra denne producent.

Det eneste der er kendt er at RED idag ( LA tid ) streamer nyheden, formodentligt på alle deres platforme, der både er brandnavnet og Jarred Land siderne, rundt omkring.

De mange forhåbninger hos de mange potentielle filmkunder ser ud til at være: mere af det hele, herunder højere FPS, mere opløsning og bedre lysfølsomhed.

Dem der håber er omvendt “meget sikre” på at det kommende RED, der enten bliver sat til salg fra idag, eller blot annonceret idag, er netop det som kunderne leder efter.

Skulle man gætte, kunne det tænkes at RED har kunne måle sig frem til at netop deres Komodo, der er et relativt budget venligt S35 kamera med et diagonalt sensor mål på 30,56, er netop det som kunderne vil have.

Bare med en FF sensor i stedet.

Indtil videre er det eneste kendte disse billeder der kunne være billeder af nyheden der bliver annonceret idag

Skulle man i den forbindelse tro – eller forsøge – på at gætte på noget ud fra de billeder Jarred Land ligger ud på Insta, er der i hvert fald en del der tyder på at form faktor på nyheden ( hvis det overhovedet er et nyt kamera der kommer ), sagtens kunne være et 8K VV kamera, der er udstyret med ( mindst ) en FF sensor, til en pris, der – næsten – får Black Magic til at ligne dyrt værktøj.

Læs også  Lidt mere 4K i biograferne

Igen.

Indtil videre er der intet ude, ud over ( måske ) at SmallHD er inde over projektet, og at nyheden, eller ( et andet kamera fra samme producent ) er et 8K VV kamera, hvor det er muligt selv at bestemme RGB i optagelsen.

Og at 120 FPS ( måske endda i 8K ) ligner en realistisk muliighed.

Her et par af kommentarerne fra de mest håbefulde:

Hoping for high speed 4K s35 and anamorphic modes

Anyone interested in a healthy liver or kidney

Who wants to buy my Monstro

Fuuuuuuuuuck. I’m gonna have to sell my car

8k 120, 6k 240, 4k 480, 2k 960 and 1080p 1,200 fps

Vista Vision

RED + SMALLHD

I hope it’s at least 5000 nits so i can wear my oakley sunglasses

Good looking hinge

Just whip it out and put it on the table already

Hope it’s 2,000+ nit for actual daylight use

Damn Jarred I bought a Monstro like 3 months ago

GIG e ? Would be great

Looks like our Mutiny IO will work perfectly with this

Big boy Komodo – guessing 45k, global shutter, dual ISO

Det er som pointeret uklart hvornår og sågar hvordan RED har planlagt at frigive nyheden ( eller nyhederne ) i løbet af i dag.

Selv tidspunktet hvor den omtalte stream ( release af nyheden ) kommer, er ukendt.

Læs også  K35 nu som V35

Omvendt er LA ( cirka ) 9 timer efter DR, så fra engang ved 17-19 tiden her i landet, er det nok værd at tjekke RED.com sitet ud.

Ellers kunne man forestille sig at alle de andre platforme RED og Jarred Land, samt den nærmest overvældende mængde af fanboys kan pege dig i den rigtige retning.

Et sidste gæt herfra, er at Jarred Land allerede en gang har henvist til en “lokal” LA forhandler af blandt andet RED kameraer, så det kunne tænkes at nyheden rent faktisk er til at investere i, allerede idag.