Turbo på Paramount+

Dem der har valgt at investere i streamtjenesten Paramount+, der blandt andet findes på TV2 Play og hos Apple TV+, kan nu glæde sig over en af de mest hypede spillefilm, kommer på den lille skærm, kort efter at den havde biograf premiere her i landet.

Filmen, der tilbage i USA havde premiere sidst i maj, nåede nemlig først her til landet i juli måned.

Derfor er der – usædvanligt – kort tid mellem biografpremieren og “stream premieren”, på “A Quiet Place Part II”.

Produktionen, der – mere eller mindre – var den første bare nogenlunde succesfulde film i biograferne i USA, i 2021, må dermed forventes at blive lidt af et chok her i landet, nu hvor – kunne man formode – uendeligt mange hellere vil streame filmen, end betale for at se den i biografen.

Uanset dette, kan alle der har adgang, glæde sig til at se Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Djimon Hounsou og John Krasinski, i en film, hvor det handler om at være helt stille.

Altså lige indtil det ikke længere er vigtigt.

Håret sidder altid pænt uanset hvor mange monstre Emily Blunt skyder i selvforsvar

Instruktør er John Krasinski.

Den oprindelige “1’er”, kom tilbage i 2018.

Og selv om at det var før Corona, blev filmen en stor succes, da mange kunne relatere sig til det som Abbott familien oplevede.

Læs også  Amazon kommer

Udviklingen med biografpremiere film, der enten samtidig eller kort efter får “TV premiere” hos en streamer, er dermed også nået her til landet, hvor Paramount+ tager hul på den udvikling.

Senere i løbet af dette efterår, kan andre kunder se frem til at en anden streamer også begynder at tilbyde biograffilm samtidig med premieren. 

Denne streamer er HBO Nordic, der for få dage siden bekræftede at de alligevel når at åbne for HBO Max i dette efterår, og dermed – også – begynder at tilbyde ( WarnerMedia ) biograffilm “på TV” samtidig med at de får premiere i biografen.

Der er fortsat ingen nærmere forklaring på hvornår – eller hvordan – Paramount+ – bliver til SkyShowtime, ud over at det sker i 2022.

Et bud herfra er fortsat at Paramount+ kunder “bare” bliver konverteret til “SkyShowtime” kunder, eventuelt suppleret med en mindre prisstigning, eller at de bliver præsenteret for en prispolitik, der tilbyder forskellige pakker.

Indtil det sker tilbyder Paramount+ sidste nyt fra bagkataloget hos Showtime, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures og the Smithsonian Channel.

Her en promo for 2’eren