Vinter NAMM flytter til sommeren 2022

Ganske som forventet, begynder de store fagmesser nu at opleve de sidste ( kunne man håbe på ) bølgeskvulp fra en Pandemi, der er ved at være forbi.

Desværre er den ikke helt forbi, endnu, hvorfor arrangører at internationale events, som NAMM, er begyndt at flytte deres fagfester.

The National Association of Music Merchants, der er messen for alt proff audio udstyr, er således netop blevet flyttet.

Oprindeligt skulle The NAMM Show åbne i januar, og blive suppleret med Summer NAMM 2022, til næste sommer.

Desværre vurderer arrangørerne ikke længere at det bliver muligt at afholde vinter NAMM, og dermed heller ikke den årlige pro audio/MI convention.

Derfor vælger The National Association of Music Merchants nu at flytte det hele omkring 6 måneder frem.

Motivationen er – op lagt nok – at USA stadig bøvler med forbløffende mange af de såkaldte “anti-waxers”, der ikke ønsker at hverken dem selv, eller deres børn skal vaccineres, hvilket – blandt meget andet – har den konsekvens at USA stadig har ligeså mange nye tilfælde af folk der er smittet, nu også blandt børn.

Den lemfældige omgang med Corona, har for længst resulteret i at amerikanere ikke længere er velkomne i det meste af verden, ganske som USA – som vi er orienterede – fortsat ikke har åbnet deres grænser for besøgende.

Læs også  Streamerne vinder priserne
Som vi husker det faldt NAMM2019 nærmest samtidig med at pandemien blev et problem for store events i USA

Det er da også netop de såkaldte “current travel restrictions”, der er The National Association of Music Merchants argument for at det ikke er realistisk at afholde The 2022 NAMM Show til januar.

Joe Lamond, NAMM president og CEO, siger:

 -The industry has not stopped evolving and innovating during the pandemic, and The NAMM Show is evolving, as well. As the health and safety of our members remains top of mind, and after carefully listening to companies here in the U.S. and around the world, the new dates will help members maximize their opportunities and accelerate what has arguably been a transformative time both in new products and in how they come to market. I imagine this gathering will have the kind of impact of a Beatles moment or the introduction of MIDI—definitely one you will not want to miss, slutter han og bliver suppleret af Abby Kaplan, vice president of Global Retail Sales for Shure Incorporated, der siger:

 -No matter when NAMM happens, Shure is excited about the industry finally getting together to engage with each other at this important event, starter han og fortsætter.

 -NAMM has made a great decision on moving the show to June. This move ensures that it will be a very successful show for vendors and dealers. We certainly plan on being there, slutter han.

Læs også  NAB 2021 flytter til oktober

John Hopkins, president and CEO of Sweetwater, er også tilfreds med udviklingen.

Han siger:

 -One of our priorities here at Sweetwater is creating content and providing information to our customers about new products — we want them to have immediate, up-to-the-minute news about the latest gear and innovations. The NAMM Show brings us all together and provides an ideal platform for this each year. And this year, we’re excited that there will be even better synergy between the new NAMM Show dates and our own annual GearFest event. It’s a big win for our customers, slutter han.