Så døde NAB2021

Vi var flere der var bange for at NAB arrangørerne endte med at erkende at det ikke er realistisk at afholde NAB2021.

Idag fik vi så ret.

NABShow har netop for en halv time meddelt at de ikke længere finder det “realistisk” at afholde NAB2021, i lyset af specielt Delta versionen af Corvid-19.

Chris Brown, der er Executive Vice President and Managing Director of Global Connections and Events at the National Association of Broadcasters siger:

 -For more than a year we have worked tirelessly to bring our industry together safely in Las Vegas at NAB Show. Unfortunately, the pandemic and surge of the Delta variant has presented unexpected and insurmountable challenges for our global community, starter han og fortsætter.

NAB har netop oplyst at NAB2021 er blevet aflyst på grund at Corvid-19

 -As we have always kept the best interest and safety of the industry as our priority, it has become apparent in the face of these challenges that we can no longer effectively host NAB Show or our co-located events, the Radio Show and Sales and Management Television Exchange, in person, forklarer han videre.

 -NAB Show is the premiere destination for the media and entertainment industry and we will not move forward with a show that delivers anything less than the excellence our community has come to expect and deserves from us, slutter han.

Læs også  Vi streamer DR som aldrig før

Ikke overraskende er holdet bag NAB 2021 rigtigt kede af udviklingen.

Heldigvis har de dog den gode historie med at NAB2022 allerede er på skinnerne.

Chris Brown fortsætter:

 -While we are disappointed that we will not be together again in person next month, we look forward to converging at the 2022 NAB Show, April 23-27, 2022, to reignite our passion for our business and focus on a bright future ahead, slutter han.

Dermed var det ret heldigt hvis du stadig ikke har bestilt hotel, eller stand på NAB endnu.

Altså med mindre at det er til april næste år