Nye PTZ hoveder fra Panasonic

Der er konkret intet sluppet ud om hvad det er for et eller flere nye PTZ kameraer som Panasonic er på vej med.

Der er dog en video, der – tyder på – at der er tale om et par ( eller en enkelt ) “ikke top modeller” hoveder, da hovedet ser ud til at være “kortere” end AW-HE120/AW-UE150K.

Igen, det er og bliver svært at gætte ud fra den video vi har set på Twitter.

Omvendt kunne det se ud til at de nye ( det nye ) PT kamera er mere i familie med NDI hovederne i AW-UE70 serien.

Heldigvis kan du også selv se videoen, og vurdere – eller gætte – på om der er tale om en – eller flere – kommende topmodeller, der – for eksempel – er målrettet små studier, eller om der “bare” er tale om en eller flere 4K PTZ hoveder, der – igen – er ment til “små rum”.

PTZ hovederne har for længst indtaget scenerne konferencelokalerne og broadcast

Vi gætter på at Panasonic slipper nyheden om deres kommende PT eller PTZ hoveder i erkendelse af at de heller ikke kommer på NAB2021 i år, nu hvor arrangørerne netop har aflyst det hele.

Skulle du være interesserede i at finde ud af mere, erkender vi ikke at have hørt noget som helst om hvad det er Panasonic er på vej med.

Læs også  8K ligner en ny virkelighed

Helt sikkert er det dog at de har planer om fortsat at være blandt de “bedste” til PTZ.

Specielt nu, hvor rigtigt mange ser ud til at have investeret i budgetvenlige P eller T eller Z kamerahoveder, hvor kompromiset ser ud til at være at de er billigere i indkøb, mod at det så ikke er muligt at panorere og tilte i samme omgang.

Tjek op på Panasonic nyheden her, hvor der – som pointeret – ikke rigtigt er noget konkret nyt om hvad det er Panasonic  er på vej med.

Et gæt er dog en helt ny 4K NDI serie, der – formodentligt – ikke kan zoome så langt væk, men som til gengæld “kan se bredere”.

Altså en serie målrettet mindre studier, der har brug for 4K og NDI.

Det er forresten også ukendt om der kommer en ny controller til den ( gætter vi på ) nye serie af PTZ kameraer.