Så er Boxer ikke mere

Den gamle historie om venner der bliver til nye venner, rammer nu også Boxer.

Boxer, eller Boxer TV, der – i sin tid – var den heldige vinder af DVT-B licensen, bliver nu til en del af Norlys, hvorfor kunder der – i sin tid – valgte en uafhængig leverandør af TV signaler, nu kan vælge denne udbyder fra, eller blive en del af Norlys.

Norlys lover omvendt at kunderne ikke kommer til at mærke den mindste smule forskel.

Og det er sikkert også tilfældet.

Detaljen er bare at det gør de jo så alligevel.

Bevares.

Boxer, eller her fra den 5. oktober, Norlys DVB-T produktet fortsætter helt sikkert med at være hvad det var.

Nu bare hos en udbyder, der overtager bredbånds delen, og som – kunne man formode – derfor “harmoniserer” priserne, så kunderne – for eksempel – kommer til at betale lidt mere, næsten uden at de mærker det.

Boxer TV er nu snart en del af Norlys – der dog lover at produkterne kunderne kan vælge forbliver de samme

adm. direktør i Norlys Digital, Sune Nabe Frederiksen forklarer:

 -Bag det velkendte Boxer-logo gemmer der sig en velsmurt maskine bestående af dygtige medarbejdere, et solidt produktudbud og et helt særligt fællesskab om det at levere en god kundeoplevelse. Det er lige præcis dét, vi gerne vil stå for som Norlys, og derfor bliver der heller ikke ændret på andet end logoet, når Boxer skifter navn til Norlys, starter han og fortsætter.

Læs også  Ross Video shopper videre

 -I 2020 blev energiforretningen til Norlys, og nu er turen så kommet til Boxer. Det er ikke uden et lille sug i maven, at vi siger farvel til et velkendt brand som Boxer, som er kendt og elsket af mange, og som gennem de seneste 12 år har sat et tydeligt aftryk på den danske tv- og internetbranche. Men vi tror på, at Norlys er fremtiden, og at vi med ét fælles brand kan sætte en ny standard i branchen og levere de bedste produkter og oplevelser til vores kunder og andelshavere, slutter han.

Navneskiftet bliver realiseret i starten af oktober, hvor det eneste kunderne kommer til at opleve vil være netop dette, altså skiftet af navnet.

Sune Frederiksen fortsætter:

 -Produkter, priser og vores services bliver der ikke lavet om på, og kunderne får de samme gode folk i røret, når de ringer ind til os. Det eneste, der ændrer sig, er navnet, og det kommer kunderne selvfølgelig også til at høre meget mere om i den kommende tid, slutter han.

Eksisterende Boxer kunder bliver allerede fra i indeværende uge orienteret.

Herunder om at der – fortsat – ikke findes et eneste alternativ til Boxer TV, hvis du bor lidt uden for de store byer.

Men mindre at du er parat til at forsøge dig med rent internet baserede TV pakker, der er kommet til, siden Boxer vandt den eksklusive ret til at distribuere TV over DVB-T sendenettet.

Læs også  OL vinter var et seerhit