Håndtag til dine Astera tubes

Som altid med Matthews Studio Equipment, ellers MSE som de også kalder sig, er det – ofte – de små ting, der gør den store forskel.

Således også med deres nye “Matthews Claw”, der er noget så simpelt som en “klo” der kan holde et enkelt Astera eller T12 “rør”, der – som bekendt – er ved at blive ekstremt populære.

Og nu hvor det ikke er helt urealistisk at de her Matthews Claws også kan håndtere de kinesiske som PavoTube og alt det andet fra den del af verden, behøves man – formodentligt – ikke investere i hverken Astera eller det der er dyrere.

Igen.

MSE er amerikanske, så de synes at du burde bruge Hyperion, Titan eller Helios, når det handler om de her farvede “T12 tube lights”, der er blevet åh så moderne.

Som det fremgår er de nye MSE claws mest tiltænkt C Stands men virker altså også med 1/4 tomme skruer

Omvendt så er det Key Grip Richard Mall og gaffer Jeremy Launais, der har udtænkt nyheden sammen med en flok fra MSE i Burbank, Californien, så de passer nok lidt bedre til de amerikanske plastik-lysstofrør end til de kinesiske.

Dette bedst understreget ved at de altså kan holde røret, men ikke skrues længere “ind” end at de ikke ødelægger det enkelte rør.

Ret smart, hvis du har travlt.

Læs også  Matthews har gjort det igen

Enkelte kunne i den forbindelse blive bange for at den allerede populære Matthellini Clamp, der kan det samme, er ved at blive afløst.

Det er ikke tilfældet.

Den fortsætter, og bliver nu suppleret af en Claw der ikke kan ødelægge lyset.

Som du kan se på billederne passer nyheden direkte ind i en af de her “knogler” du finder på alverdens C-Stands.

Så nu er det altså pluselig lidt af en leg, at få lavet funky trekanter eller andet i sjove farver.

Er du ikke til C Stands, eller har andre ideer er nyheden naturligvis udstyret med et ¼ tomme hul. så den kan monteres på andre og potentielt endnu sjovere måder.

Eneste kedelige detalje er at de er lidt pebrede at investere i.

Igen.

89 dollars stykket er jo ikke alverden, hvis du gerne vil passe på dine lækre farve-rør.

Du kan læse videre her.

Her en promo for nyheden