DR lover endnu et sportsshow fra Herning

Seere der bare ikke kan vente til at det bliver koldere og sikkert også meget vådere, kan glæde sig til at blive indenfor, engang i januar, hvor DR sender en ny omgang af “Sport 2021”, nu hvor “Sport 2020” som bekendt ikke blev til noget.

Eller rettere.

Det blev jo netop til noget.

Det blev bare ikke sendt fra sponsorens Jyske Bank Boxen i Herning.

Men derimod fra et studie i DR Byen.

Sådan bliver det ikke til januar,

Her er det “traditionsrige sportsshow tilbage i vante rammer”, hvorfor det hele igen kan opleves i Herning.

Og nu hvor DR elsker live, er det hele direkte, og – garanterer vi allerede nu – fuld af værter du kender, kendte sports udøvere og musik der kan opleves på diverse hitlister, rundt om i landet.

Sidste gang DR var i Herning blev det fejret – det bliver det helt sikkert også i januar 2022

Bedst af alt, kan dem der gerne vil være med i en live TV udsendelse allerede nu investere i den mulighed.

Billetsalget til “Sport 2021” er nemlig sluppet igår, så dem der ønsker at være i Herning den 8. januar 2022, kan altså bare købe en billet, hvorefter alt burde være på plads.

Underdirektør i DR Nyheder Anders Kern Boje, med ansvar for sporten, glæder sig til endnu en skelsættende begivenhed på DR, hvor de kendte kommer flyvende ind fra Dubai og sikkert også Monaco, samt værter der er kendte fra TV træder op, siger:

Læs også  DR og Nent Group deler EM i fodbold

 -Mere end måske nogensinde har vi i år oplevet, hvordan sporten samler nationen, og der har været meget at samles om. Derfor ser vi frem til sammen med hele Danmark at hylde sporten i den bedste sendetid på DR1 efter nytår, slutter han.

Det eneste der fortsat ikke er helt på plads, er værterne, hvem der skal spille live og hvilke kendte sportsudøvere du kan se frem til at opleve i salen, eller på live TV.

Bag arrangementet står DR, DIF, Team Danmark, Sport One og MCH.

Tiltaget er – for eventuelt uindviede – en årligt tilbagevendende begivenhed på DR.

Showet startede således i sin nuværende form tilbage i år 2000 i “den runde hal B i Messecenteret i Herning”, blot for at blive flyttet til Jyske Bank Boxen i 2010.