Peaky Blinders er nu et globalt licens format

De mange der her i landet følger med i serien, Peaky Blinders, der streames på C More her i landet og Netflix i resten af verden, har sikkert gået og spekuleret over om den ellers annoncerede sæson 6 af serien overhovedet kommer.

Og det gør den.

Seriens sjete sæson har netop sluttet optagelserne, hvorfor flere medier nu vurderer at der er global premiere engang tidligt i det næste år, altså i foråret 2022.

Når der er gået så lang tid mellem den forrige sæson og den kommende hænger det – naturligvis sammen med at serien stoppede alle aktiviteter som konsekvens af Covid-19 Pandemien.

Nu har Banijay Group så ellers taget lidt over, og lover i den forbindelse at et samarbejde med seriens ejer og producer Caryn Mandabach Productions er på vej til at resultere i en masse herlige tilkøbsmuligheder for rigtige fans af serien.

Dem der ved det, har sikkert allerede investeret i den Cocktail bog der blev udgivet sammen med sæson 5, der nu bliver afløst af en kogebog, til sæson 6.

Gangster familie dramaet er med andre ord ved at blive så stor en kommercielt succes, at den bliver fulgt op med et “internationalt salg” af retten til at “franchise” produkter i relation med navnet, mod en afgift.

Det er ukendt hvor meget der bliver tjent på licenser – et formodning er at det er pænt meget for en serie der er ude i 200 nationer

Alice Bernardi, Director of International Brand Licensing, Banijay Brands siger:

Læs også  Nent overtager fodbold

 -With the upcoming sixth season, there is real momentum behind the Peaky Blinders licensing programme. Fans are incredibly passionate about the series and have high expectations for the off-air extensions we deliver. By working with the best partners, our products and experiences truly capture the essence of the show, and the ever-increasing demand is testament to that, slutter han og bliver suppleret af Susan Waddell, Commercial Director, Caryn Mandabach Productions.

Hun siger:

 -We couldn’t be more excited to have these new product ranges launch and for these experiences to return for fans to enjoy, ahead of the next series of the beloved Peaky Blinders, slutter hun.

Som pointeret kommer der derfor blandt andet en kogebog, der bliver udgivet af “illustrated book publisher Quarto”, der er på vej med “the official Peaky Blinders cookery book”, der følger efter sidste års cocktail bog, der altså udkom, selv om at der ikke blev sendt en ny sæson af serien.

Michael O’Mara supplerer i år op med “the official companion book” til serien, hvor – kunne gætte – det er muligt at følge handlingen, eller genopleve den, når man har set de enkelte episoder.

Personal care products producent Wahl, supplerer op med “co-branded “clippers” og “trimmers” ( barber grej ), der kommer engang i 2022.

Læs også  TV2 dækker Sail GP

Spanske Grupo Erik er ligeledes på vej med produkter til Syd Europa, herunder Italien, Spanien og Portugal.

I Frankring er Larousse, på vej med et brætspil, baseret på Peaky Blinders figurerne.

Der er faktisk meget andet på vej.

Fans må holde øje med butiks hylderne, mens branchefolk kan nyde at det altså er muligt at hente en god del af udgifterne til at producere dyre TV serier for hjem, netop på licenser der er baseret på brandets popularitet.

Noget vi – vist nok – har set her i landet i forbindelse med “Ternet Ninja” filmserien.

Er du i Liverpool, er det muligt at se de locations serien er optaget i, potentielt suppleret af oplevelser i the Black Country Living Museum, der er et museum med fokus på “gangstere”.

Peaky Blinders licens programmet er i øjeblikket oppe på 40 regionale og globale licenser rundt om i verden.

Serien kører som vi er orienteret stadig på BBC One i England, mens Netflix står for den globale streaming ( til 183 lande ) af serien efter aftale med Banijay Rights, nu hvor Caryn Mandabach Productions rent faktisk har Banijay’s Tiger Aspect Productions med inde over som co-producent.

Her i landet er det – formodentligt fortsat – C More der streamer serien.

Her en gætte video, der gætter på hvad der kommer til at ske i den næste sæson. Det er en teaser, så der kan være nye billeder med i denne video, nu hvor den kommende sæson er optaget færdig.

Læs også  Kunderne vælger streamerne