Matthews VeeBoxx

Er du til Astera Titan Tubes, er der endnu mere godt nyt fra Matthews Studio Equipment, eller MSI.

De har nemlig netop udtænkt og fået produceret en masse Veeboxx’es, der er en en softbox til de der ellers allerede bløde Astera 40 tommers Titan tube.

Og selv om at de er bløde i deres lys, ( Asteraer’ne ) bliver de nu “til noget andet”, nemlig endnu mere diffuseret lys, i netop den farve eller intensitet  du – garanteret – har brug for i en fart.

Kombinerer du så ellers nyheden med deres “Claw”, som de slap i sidste uge, har du gættet det.

Man kan sagtens bruge NanLite PavoTubes i stedet. ( forudsat at de også er på 40 tommer )

Uanset dette, er den nye VeeBoxx og The Claw naturligvis mest bygget til Astera Tubes, nu hvor de også bor i California.

Igen.

Kreative lysfolk i resten af verden, kan omvendt bruge hvad de har lyst til, og – måske – næsten få den samme vibe frem i billederne.

Matthews Studio Equipment er dog en flok seje M og K’er, der løbende taler med filmfolket.

Derfor vil The VeeBoxx kunne udstyres med enten Voodoo Cloth, 1/2 Grid, eller en ¼ Grid, hvilket burde gøre selv den mest hysteriske DoP tilfreds, nu hvor han kan se forskel på kvarte lux, på 4 meters afstand.

Læs også  Håndtag til dine Astera tubes

Indersiden er reflekterende, så du stadig får mest muligt ud af din Astera, der omvendt er netop så diffuseret at det der kommer ud af lampen, nu ser endnu bedre ud.

Bagsiden er udstyre med en “rear zipper”, altså en lynlås, så du lynhurtigt kan fjerne din VeeBoxx, og eller montere endnu en lampe derinde, hvis Voodoo Cloth’en tager for meget af lyset.

Super overraskende har Matthews Studio Equipment allerede bygget et “kit tilbud”, hvor du kan købe en Claw og en VeeBoxx, samt en garanteret total funky carrying bag i en og samme pakke.

Prisen finder du heromkring.

Her lidt promo video