Grass Valley lancerer We Love Live

Hvis du overhovedet var i tvivl, er Grass Valley endog meget orienteret imod live TV.

Så meget at de nu lancerer  konceptet “We Love Live”, der handler om “fremtiden for Live Media and Entertainment”.

Store ord i en verden, hvor “live” ( bevares ) stadig lever, men hvor non-lineært indhold er ved at vinde.

Grass Valley lovede derfor igår at de er – om muligt – endnu mere “commitede” som “transformation partner of choice” til alle der prioriterer “live” som koncept.

Tim Shoulders, CEO and president of Grass Valley siger:

 -Every goal, every encore, every story – live is forever and in the DNA of everyone at Grass Valley. We empower our customers to deliver the live moments that matter to people across the globe, from anywhere to everywhere, across billions of devices, starter han og fortsætter.

 -Today, we are strengthening our mission to support our customers as they transition to the future of media and entertainment through IP, software, and cloud-based technologies. We are focused on giving today’s media companies the agility they need to produce and deliver compelling live content and guide them towards flexible operating models that embody choice and streamlined workflows to enable economic transformation, slutter han.

Grass Valley der allerede står bag bunker af “media centre”, mobile produktions enheder”, 24 timers newsrooms samt endnu mere sport og streaming ( af live indhold ), håber nu på at denne “kampagne” kan får endnu flere til at “genoverveje” live som koncept.

Læs også  Canon V35 er nu på skinner

For eksempel ved at investere i IP-native kameraer, eller cloud production platforme, eller alt det andet Grass Valley producerer så broadcastere og producenter kan skabe endnu flottere og federe indhold.

Neil Maycock, Grass Valley’s CMO and general manager of playout supplerer:

 -The Grass Valley name is trusted across media and entertainment, reflecting decades of industry experience and deep knowledge of how to deliver premium live content, starter han og fortsætter.

 -We have refreshed our corporate identity to position Grass Valley for the future as we support the ongoing transformation of the media companies producing the world’s most valuable content while driving market-leading innovation, slutter han.

Grass Valley der allerede leverer hardware og lidt til, hvad de selv kalder for “90% of the world’s media players”, som NEP Group, Eurosport og EA Sports, er på vej med hvad de kalder for “GV Media Universe” (GVMU), der er et digitalt ecosystem der – i princippet – er en Cloud alene for Grass Valley kunder.

Det lyder måske lettere optimistisk.

Omvendt er det altså en række store størrelser der producerer på Grass Valley gear.

Planen er – som vi forstår det – at fortsætte en allerede realiseret “roadmap”, imod GVMU og – løbende – supplere med “new solutions”, “partnerships” og “third-party partners”, der alle kan udvikle mod en bedre fremtid, på samme “lukkede” netværk.

Læs også  LiveU og Grass Valley End-to-End løsning

Shoulders fortsætter:

 -Originally scheduled to be unveiled at the NAB Show in Las Vegas, the new Grass Valley visual identity reflects the foundations on which our brand is built: the GVMU partner ecosystem, our technical excellence, the trust we’ve built across the media sector, the flexibility we a bring to our customers, the insight we provide into the evolution of the market, and our drive to innovate and support media companies in their transition to a cloud-based future, slutter han.

Her en promo for nyheden.