Panasonic afholder Webinar den 4

Er du interesserede i “små deltaljer” som “den teknologiske fremtid” ( The Future of Technology ) er det måske på sin plads at kigge med, når Panasonic inviterer til deres bud på hvordan fremtiden kommer til at se ud.

Et gæt er at deres fokus er på broadcast og remote produktion, håndteret i alt fra Kairos til via enten de helt nye, eller de PTZ kameraer de fleste allerere kender.

Hvad der er helt sikkert er at der er tale om 30 garanteret effektive minutter fra 1:00 – 1:30 PM EST ( der vist nok er cirka 6 timer efter vores lokale tid ), hvor Panasonic’s Michael Bergeron og Harry Patel, blandt andet taler med Corey Behnke, om fremtiden med teknik, i produktions og broadcast -miljøet.

Et gæt er at dette Webinar blandt andet kommer til at handle om fordelene ved Kairos konceptet

Panasonic selv, nævner, broadcasting live news og live event, remote production samt video processing teknik, som de områder de har planer om at komme ind på, i løbet af de kompakte 30 minutter, der er planlagte.

Lidt mere konkret skulle det komme til at handle om – blandt andet – AV-over-IP i alle sammenhænge, herunder broadcast.

Detaljen er jo at de fleste for længst har droppet det analoge, og nu er på vej helt ind i den digitale verden, hvor det er ret smart at have en “hub” der kan håndtere det meste, og som kan “vise brugeren” hvad der sker.

Læs også  Full Frame video kamera fra Panasonic

Sjovt nok, netop hvad Kairos IT/IP live video konceptet er fokuseret på.

Digital behøves med andre ord ikke længere kun at handle om “distribution” og andet, der ikke er “live”.

Teknologier som NDI og andet IP orienterede “live systemer”, har for længst sparket døren ind til at IP og IT er blevet en integreret del af live “TV” uanset om det er streaming, til broadcast eller mellem 2 eller 10 location, i et remote set-up.

Og de nyeste PTZ kameraer fra Panasonic

Dermed skulle der være god sikkerhed for at Panasonic også kommer til at fortælle hvad det det nu lige er at Kairos konceptet tilbyder.

For eksempel i forhold til en sådan investering som en “future-proofed, customizable løsning”, der enten fra starten af, eller efter lidt re-configuration, kan bruges til endnu mere.

Ud over Kairos, er et gæt at de mange nye PTZ kameraer bliver præsenteret ganske som det stadig mere udbredte brug af netop PTZ, sikkert også er et emne.

Hvis du vil være med, er det muligt at tilmelde sig her.