Tid til festivalstand run

Der må være en del, der var pænt ærgerlige over at NAB endnu en gang ikke blev til noget.

Heldigvis er det snart tid til IBC, der i den forgangne uge åbnede op for deres digitale version, der kører frem til marts 22.

Her kan du – ikke overraskede – få øjne i alt fra sidste nyt i forhold til udstillere, dagslisterne over hvad der kommer til at ske til december.

Og meget mere.

Som vi forstår det, er alt “åbent” og “gratis” i år, hvilket – formodenligt – hænger sammen med at en god del af dem der ellers ikke ville være kommet, – potentielt – er endnu mere afskrækket af at skulle betale for produkt omtaler og andet, i den stil.

IBC lover masser af sessions i december – alt er gratis i år

Uanset dette er “The IBC Digital” nu live, i form af hvad IBC selv kalder for en “hybrid platform” der både fungerer alene og sammen med den fysiske “fest” eller fagmesse, der bliver afholdt først i december.

Det eneste der kræves af den enkelte er at der bliver “signet-in”, med din  IBC Registration detaljer eller med hvad du nu har lyst til.

Derefter har du adgang til alle udstillere, deres data, nyheder og generel produkt nyheder, som IBC selv producerer.

Og nu hvor der er tale om et hybridt tiltag, i år, vil det være muligt at “tale med” udstillere og hente alt det information du plejer at skulle ud at lede efter, et og samme sted.

Læs også  Nyt Creative Technology studie i København

Et gæt er at i dagene op til IBC, begynder det at blive muligt at tale direkte med udstillere, supplere op med møde aftaler og meget mere.

Det eneste du altså skal gøre er lige at få dig selv registreret til IBC, hvorefter alle døre er åbne.

Det er fortsat ukendt hvor posetive/negative miljøet er i forhold til hvad der rent faktisk kunne blive en af de første store internationale fagmesser i 2021.

IBC selv har – mere eller mindre – løftet alle restriktioner, med undtagelse af dem der handler om at personer der – for eksempel – ønsker at bære mundbind, skal have lov til dette uden at blive “voksenmobbet”.

Læs videre her.