Endnu en Cine drone

DJI Mavic 3 skulle efter sigende være på vej.

Måske idag, måske først tidligt i november.

Uanset dette, tyder en del på at der har været netop så mange “læk” ude om den nye “Mavic 3 Cine drone”, at det burde være pænt sikkert at der er tale om en ny – cirka – 900 gram tung drone, der er udstyret med 2 kameraer, der optager billeder hver for sig i Cine versionen, i op til – cirka – 5,2K – formodentligt – i op til 60P.

Alt sammen fine specs, der klart overgår forgængeren.

Hvorfor der så er blevet tale om en “Cine Drone”, er straks lidt mere svært at forstå.

Et gæt er at det er lettere i forhold til markedsføring, at påstå at den er god til “Cine”, i stedet for blot at kalde den kommende nyhed for legetøj, der kan optage i ProRes.

Der er i forbindelse med de mange læk, der har været om denne nyhed, opstået usikkerhed om hvorvidt planerne om en global lancering, her den 5. november stadig er aktuel.

Den fylder ikke meget den kommende Mavic 3 Cine

Nyeste rygter vil vide at den nye DJI Mavic 3 og Mavic 3 Cine, bliver officielt kendte idag.

Rent teknisk skulle der – uanset dette – være tale om to nærmest identiske 20MP kamera droner, der som det fremgår af billederne, der supplerende er udstyret med et 12 megapixels, i tilfældet med Cine versionen.

Læs også  Meget usikkert glas

Dette optager i 15 grader ved ned til F/4.4. 

Hovedkameraet er et 4/3 tomme CMOS sensor. ( der vist bedre er kendt som 1,25 tommer CMOS) der kan se 84 grader (field-of-view) ved F/2.8.

Denne sensor kan optage i op til 5280×3956 pixels i 50/60P.

Der skulle være ( måske ) support for 4K video i op til 120 fps og mulighed for 1080p i 200fps ( burde vel sagtens være 200/240fps )

Båndbredden på optagelserne skulle ende på noget der ligner 200 Mbit/s som maks og det bliver – eksklusivt i Mavic 3 Cine – muligt at optage i Apple ProRes 422 HQ.

Optages der med teleoptikken, kan der optages i 4K 25/30P.

Her efter sigende alt der kommer med top modellen

De to drone model typer skulle slutteligt komme i 2 versioner, hvor forskellen er hvor stor lagerplads de er udstyret med og det ekstra kamera.

Mavic 3 kommer med 8GB intern lagerplads, mens Mavic 3 Cine er født med op til 1 TB lager.

Det bliver måske muligt at charge Mavic 3 med USB-C 

Der skulle være flere andre – fortsat ukendte – forskelle mellem de to modeller.

Priserne kunne ende på noget der ligner 1600 dollars og op.