C More ind i ny Europæisk content aftale

Størrelsen Walter Presents, der har specialiseret sig i Europæisk indhold, har netop indgået en større aftale med C More, i følge denne streamer.

Og selv om at en god del af indholdet ikke er top-nyt, er der nærmest garanti for at C More kunderne ikke har set de mange serier det handler om, alene fordi de typisk ikke har været vist udenfor de lande de oprindeligt blev produceret til.

Aftalen, der er en to årig samarbejdsaftale, giver C More muligheden for at sende/streame et utal af “ikke-engelsksprogede serier”, der hittede i deres hjemlande, men som altså aldrig kom videre derfra.

Før nu.

Bag Walter Presents, står der – rent faktisk – en Walter, nemlig TV produceren Walter Iuzzolino, der garanterer en masse gode serier på C More de næste par år.

Hvor mange serier, der er tale om, svæver lidt i det uvisse.

Sikkert skulle det være at der er tale om et “bredt udvalg af europæiske blockbuster-serier”, der altså ikke er engelsktalene, eller spanske, da de globale streamere for længst har støvsuget disse markeder.

Konkret kommer aftalen til at betyde at der starter nye serier hver anden uge, hvor “hele sæsoner” bliver tilbudt, som seerne så har små 2 uger til at se.

Her et billede fra sæson 3 af Non Uccidere – der kommer på C More engang i det nye år

Hvorefter der kommer en ny en af slagsen.

Læs også  Fremantle køber alt non-script af Nent

Og nu hvor der er tale om en to årig aftale, eller 104 uger, burde der være tale om 52 sæsoner af blandt andet krimiserier.

Jens M. Andreasen, der er OTT-chef for C More Danmark, forklarer:

 -Krimiserier er i høj kurs hos de danske streamingkunder, og det oplever vi i særdeleshed blandt vores brugere. Derfor er det også fantastisk at kunne tilbyde dem endnu mere krimi via aftalen med Walter Presents, slutter han og henviser til de 42 Beck-film, som C More allerede kan tilbyde nu.

Den nye aftale med Walter Presents går i luften til januar med hele otte nye serier, fra Holland, Italien, Frankrig og Ukraine.

Blandt disse finder den interesserede hollandske “The Blood Pact” ( “Klem”), og “Thou Shalt Not Kill” (“Non uccidere”), der er en “italiensk krimiserie i Nordic Noir-stil”.

På filmsiden har C More købt den eksklusive ret til at streame den sydkoreanske Oscarvinder Parasite.

Bo Thцrnwall, der er content manager for C More Nordics, supplerer:

 -Interessen for “ikke-engelsk” indhold er stort, og med den nye aftale med Walter Presents kan vi tilbyde vores brugere serier af den højeste kvalitet i rigelige mængder og pе forskellige sprog. C More bliver en sikker destination for det bedste indhold fra Europa, slutter han.

Walter Presents der blev etableret i 2016, er skabt af Jason Thorp, Walter Iuzzolino og Jo McGrath sammen med Channel 4 og Global Series Network.

Læs også  Viaplay nu en del af Boxers store pakke
Klem nåede også at blive produceret i flere sæsoner – her et billede fra s3

Tjenesten har tidligere tilbudt “Når støvet har lagt sig”, der blev et hit i Storbritannien, netop via Walter Presents, mens “Deutschland 83” endte på det amerikanske marked, og hittede der.

C More serier som “Rebecka Martinsson”, “Dirigenten” og “Sthlm Rekviem” har alle haft deres internationale distribution via Walter Presents.

Walter Presents aftalen med C More, betyder at tjenesten nu – totalt – er ude på 13 markeder, herunder det vigtige USA og Canada og Storbritannien, samt Rusland, Australien og New Zealand.

Selveste Walter Iuzzolino siger:

 -Dette er en milepæl for Walter Presents, og jeg er meget stolt over at arbejde med en fantastisk platform som C More. Skandinavien har længe været frontløber i tilblivelsen af den globale revolution af drama, hvilket har spredt sig som ringe i vandet, sе et gigantisk globalt publikum nu nyder serier fra hele verden i rekordstort antal. Sе det er perfekt at kunne takke Skandinavien for at forandre vores forståelse og glæde ved internationalt tv ved at give det skandinaviske publikum nogle af de mest spændende serier, der bliver produceret i Europa, slutter han.

Her et par promoer for et par af de serier, der kommer på C More tidligt næste år.

Non Uccidere

“Klem”