Charlie tryller videre med sæson 5

Mange seere kan som bekendt ikke leve uden “Sygeplejeskolen”.

Derfor kan det sikkert heller ikke undre – andre – at serien er på vej mod sæson sæson 5, hvor Molly Egelind som Anna Rosenfeld og Kasper Dalsgaard som Ole Vestergaard, sikkert også kommer til at spille væsentlige roller.

Dermed vælger TV2 altså at fortsætte den “solide succes på TV2 Charlie og på TV2 Play”, som koncernen allerede har sendt de første 4 sæsoner af.

Dem der ikke har fulgt med, kan ikke vide at næet sæson 4 blev afsluttet sidste søndag.

Serien er dog langt fra færdig.

For som TV2 synes at mene det, er der mange flere historier at “fortælle om sygeplejeeleverne på Fredenslund Sygehus”.

Executive producer på serien, Mette Heiberg, siger:

 -Vi er meget glade for den netop afsluttede fjerde sæson. Serien har høj kvalitet og stor seertilslutning i den brede målgruppe og er samtidig et hit hos de unge. “Sygeplejeskolen” er blevet en dejlig efterårstradition, og derfor er det en stor glæde at kunne fortælle, at “Sygeplejeskolen” kommer igen i 2022 på TV2 Play og TV2 Charlie, starter hun og fortsætter.

Selv om at det er for tidligt kunne et gæt være at sæson 5 også kigger på

 -Jeg vil ikke røbe så meget om den nye sæson endnu, men vi skal blandt andet se, om Anna og Oles forhold klarer skærene, nu hvor Ole er blevet ansat i Annas fars firma, og om Nina og Bent bliver en rigtig 50’er-kernefamilie med far, mor og barn.

Læs også  Snart jul på TV2

Serien, der blot bliver beskrevet som en solid succes, er – mere eller mindre – den mest sete drama produktion på TV2 Charlie nogen sinde.

Fjerde sæson er ikke endeligt opgjort, men nu hvor forventningen er at hver episode er set af mere end 450.000 seere, har du gættet det.

Serien er en gigant succes for TV2.

Faste brugere af Charlie kan i samme forbindelse glæde sig videre over at også “Sommerdahl” fortsætter.

Begge serier forventes sendt i løbet af 2022, hvor “Sygeplejeskolen” må formodes at blive efterårets succes, mens Sommerdahl” formodentligt bliver sendt i den sene vinter/det tidlige forår ( late februar/ marts ).

Her lige en promo for den nyeste sæson af Sygeplejeskolen, der – som det fremgår  ikke hitter specielt meget på YT.