November byder på bunker af reality

Kigger man et kort øjeblik på Discoverys lineære TV kanaler, og deres streamtjeneste discovery+, er det svært at se at koncernen har mistet en del over en million husstande, i kampen mod YouSee, som de “tabte”.

De lineære kanaler er i hvert fald ikke til at finde hos denne udbyder, hvilket blandt andet har resulteret i pænt elendige seertal, lige siden.

Omvendt, viser det nyeste tal at det primært er de 15-46-årige der streamer HBO Nordic, og at de gør det hver uge, så hvorfor skulle discovery+ ikke også være gået hen og have hittet hos de unge der ser reality TV.

Noget november i den grad gør noget ved på  discovery+, og måske endda også på de lineære Discovery TV kanaler.

Som eksempel er der premiere den 7. november på discovery+, på Singletown (sæson 2), der må være faldet i mange af de faste kunders smag.

Ellers var der nok ikke blevet produceret en sæson 2.

Allerede den 11. november følger discovery+ op med en anden sæson 2 oplevelse.

Her er det ( andre ) kendte der er “Jaget vildt” i “Kendte på flugt”, der som enkelte vil have gættet det, også er nået til sæson 2.

De kendte er endnu engang på flugt her i november

Dem der er til True Crime, har også noget at se frem til på discovery+ i november.

Læs også  Peter Madsens True Crime på Dplay og Kanal 5

Som eksempel er der premiere på “Britta og de forsvundne millioner” den 10. november, der kigger tilbage på “superskurken: Britta Nielsen”, der tilbage i 2018 viser sig at have stjålet mindst 117 millioner kroner, fra staten, som en del af hendes arbejde.

Og selv om at Britta er i fængsel, er der jo stadig historien om hendes tre børn, der måske/måske ikke også er på vej i fængsel med domme for blandt andet “hæleri”.

Alt sammen noget Discovery undersøger i en ny dokumentarserie på tre afsnit.

Sidst i november kaster Discovery sig så ud i endnu en drama serie, “Fixer”, hvor Toke (Andreas Jessen), der kan løse alle ( andres ) problemer, er “gået i stå efter gymnasiet og som nu er nået til hans “10. sabbatår”.

Han arbejder som receptionist på et hotel og bor med kæresten Mona, der dropper ham, hvorefter hans primære formål med livet bliver at vinde hende tilbage.

Samtidig med at han begynder at “fixe” sammen med Hamza (Arian Kashef), i form af en række forsøg på at “bruge deres evner til at løse de mest mulige og umulige problemer for andre”.

Britta’s millioner og hendes børns fremtid spøger stadig på TV

Og hvis du nu gik og troede at vi havde glemt “Efter Ex”, følger discovery+ allerede fra den 7. november op på de mange dramaer, intriger og alt det andet seerne har vænnet sig til i “Ex on the Beach”.

Læs også  Sæt kryds ved april

Som Discovery pointerer det er “historierne, dramaet og kærligheden” stadig i live “udenfor villaen”.

Noget de synes faste reality seere skal have lov til at opleve, hvorfor der er en slags reportageserie på vej om deltagerne, der fortsat tager på nye dates “sjove udflugter”, “ser sig selv på skærmen” eller bare prøver på at “leve et normalt liv, når alles øjne hviler på én”.

Blandt de mange brændende spørgsmål faste seere må formodes at lede efter svar på, er “hvordan det går med kæresteparrene Mads og Emilie og Nicolai og Christel”, “om Martin og Teresas flirt fortsætter i Danmark” og endelig “hvor Teiturs hjerte leder ham hen”.