Calrec hitter som OB mixer i USA

Størrelsen Ross Production Services, eller RPS, har netop købt deres 5.  96 kanals Calrec Brio så alle deres store OB vogne nu er udstyret med en sådan.

Også selv om at deres mindste er en 6 kamera vogn, mens den største er en “født som men jeg kan blive meget større” 12 kamera OB vogn.

I alle tilfælde er det den samme Calrec Brio, der styrer lyden, hvilket i følge RPS giver en god homogenitet, suppleret med at alle kan arbejde på alle vogne, uden først lige at skulle “huske” hvad det nu lige er at pulten gør, og hvornår.

Matthew Webster, Technology Manager hos RPS, siger:

 -Our preference is of course to use Ross equipment first, and about 95 percent of the gear in our trucks is Ross, but audio is the exception. We will be fully standardizing on Calrec desks moving forward. There’s no question that Calrec is the industry standard for quality audio, and that’s something our team has been lacking for a long timem, slutter han.

Sidste efterår, Corona til trods, blev der investeret i en 72 faders Calrec Apollo og to andre Brio’er, da kunderne konkret var begyndt at spørge til Calrec “lyd”, på deres produktioner.

Således er – rigtigt meget esport nu produceret med netop Calrec lyd.

Læs også  JVC vil også PTZ
Der er ikke plads til meget andet end lyd og CCU i den lille vogn – omvendt er det sikkert ret hyggeligt

RPS dækker nemlig mere end 150-200 events om året, hvor pænt meget nu netop er esport.

Og i takt med at stadig mere af dette bliver broadcastet, er de store broadcastere nu også blevet glade for lyden af en Brio eller en Apollo.

Under pandemien, blev OB vognene ydermere brugt som control rum, til blandt andet NFL ( altså EA’s Madden NFL 21 Championship Series, der for indviede netop er eSport. )

Matthew Webster fortsætter.

 -Calrec Apollo and Brio shone when used on EA’s Madden work because of their hyper-connectivity and how easily resources can be shared. When it comes to the Sprinter OB units, space was at a premium and the small form factor of the Brio is ideal, starter han og fortsætter.

 -We’re using Calrec’s Hydra2 network and the MADI interface for all of our connections. With Hydra2, our consoles can be connected to any studio at any time and any feed can be controlled by any desk. Each of our control rooms has its own dedicated router and each router sends its MADI to a single I/O box. The only reason we’re not doing AoIP right now is because we’re in a growth phase with Ross Production Services, and our MADI/Hydra2 setup is a great ecosystem for us to be in at the moment. Our operators love it and it cuts down on busy work for them, slutter han og bliver suppleret af Rob Lewis, National Technical Sales Manager, Calrec.

Læs også  Broadcast Solutions Nordic shopper Grass Valley

Han er glad for tilfredsheden med hans produkter, og siger:

 -Ross Production Services has established a powerful reputation with many high-profile clients with varying production requirements and it’s imperative that they have market-leading audio across all output. It’s very rewarding to see our Brio and Apollo consoles being used to the fullest extent, slutter han.

Læs eventuelt videre her.

Calrec laver også ( nærmest komplette ) remote pakker, der inkluderer alt det som lokale kommentatorer etc. har brug for.