Lidt flere Technovison 1.5X anamorphics

Folk der har ekstremt dybe lommer, er sikkert glade for at vide at tyske P+S Technik GmbH Feinmechanik der producerer disse netop har udvidet serien med 2 nye – lange – anamorfiske primes, der må formodes at ligne de andre og have samme look.

Et look, der – forresten – ser ud til at være faldet i ganske mange’s smag, herunder en række high end reklamefilms folk i USA.

Det er lidt svært at finde klip hvor der bliver brugt Technovison 1.5X anamorphics, med det forbehold at der er samlet en række klip på siden hvor P+S Technik sælger deres  Technovison 1.5X anamorphics til lidt over 22.000 Euro stykket.

Nederst er der dog blevet plads til et enkelt klip, der ser ud til at understrege at der virkeligt er tale om noget specielt glas, der “både” er anamorfisk, og ikke så bredt at du er nødt til at klippe ( alt for meget ) af siderne af, hvis du skyder med en 16:9 sensor.

Som det fremgår er der tale om en række endog meget hurtige front anamorfiske glas

Noget de dog ser ud til at have gjort i tilfældet nederst.

Når det er på plads, består serien allerede af en 40, 50, 75, 100, 135mm anamorphics, der alle er front anamorphics, hvilket både giver det “look” mange leder efter, samtidig med at de altså ikke skal klippes for meget i siderne til moderne TV og film produktion.

Læs også  Sony lancerer C3

De to nye, der er en 150mm (T2.5) og en200mm (T3.2), er som det fremgår begge lynhurtige i forhold til at de er anamorphics.

Og uden at være helt sikker, er det formodentligt et af de store salgs objekter, nu hvor de bredere er – om muligt – endnu hurtigere.

Producenten lover i den forbindelse at både de gamle og de to nye, der kan forudbestilles nu, har den lækreste bokeh, som de kalder for en “unique anamorphic bokeh”, der fortsat både byder på “high contrast and deliberate flares”, der “define the lens character”.

Du har gættet det.

Et eller andet skal de jo skrive om en prime, der koster langt over 150.000 kroner stykket.

Og som er en del af en serie på 7 styks primes. der – helt sikkert – trækker prisen op på den helet forkerte side af 1,5 million med afgifter og det løse.

Det er muligt at se en lang række eksempler på andre produktioner der er optaget med Technovison 1.5X anamorphics på salgs siden her.

Her en promo for (?) en NFL spiller, der er optaget på et par af de her Technovison 1.5X anamorphics, der altså giver nogle ret specielle og heldige resultater