TV distributør lytter til kunderne 

Der er som bekendt en del af befolkningen der ikke ønsker adgang til sport, mod at betale for det.

En del af disse er kunder hos Waoo, der ser ud til at starte en ny trend blandt TV distributører.

En trend der kort fortalt handler om at lade dem der ikke ønsker at betale for de – relativt dyre – sportskanaler, slippe for at skulle betale for dem.

En manøvre Waoo er kommet frem til, ved at flytte alle sport over i den såkaldte “mellempakke”, så dem der vil have sport i deres tv, ved hvor de finder den, mens dem der  – ikke vil have  – sport i deres TV, nu endelig kan blive fri, og slippe for at betale for de sportsinteresseredes foretrukne beskæftigelse.

Ikke overraskende betyder det hverken at det bliver billigere at se TV hos Waoo, uanset hvilken pakke der vælges ved årsskiftet.

Og så alligevel.

Dem der helt vælger sport fra, stiger nemlig ikke så meget i pris, som dem der fortsat ønsker adgang til sport.

Og så tyder en del på at dem der vil have den såkaldte “store pakke” også kan undgå af se og betale for sport.

Samtlige sportskanaler, flytter nemlig ind i den mellemste tv-pakke, Waoo Favorit, fra årsskiftet, med det forbehold at TV2 Play Favorit + Sport samt Viaplay Total, fortsat er et supplerende tilbud til den største pakke.

Læs også  Waoo fik 44K nye TV kunder
Sportskanalerne flytter fra årsskiftet ind i den såkaldte Mellempakke hos Waoo – seere der er trætte af at betale for sport kan nu slippe

Markedsdirektшr for Waoo og Fibia, Brian Lønroth forklarer:

 -I kølvandet på et stort dansk sportsår, har vi besluttet også at lægge alle vores sports-kanaler i den mellemste pakke, og som de eneste, har vi fortsat Viaplay Total og får TV2 Play Favorit + Sport i den store tv-pakke. Det er et led i vores strategiske position i et marked i kraftig forandring. Waoo har en vigtig rolle som en klar nr. 3 på det konkurrenceprægede danske tv-distributionsmarked, hvor vi kommer til at udfordre på at have de skarpeste produkter bеde på tv-pakker og fiberbredbånd, starter han og fortsætter.

 -Vi er landet på en løsning, hvor alle sportskanaler, trods stigende priser på sportsrettigheder, bliver tilgængelige for endnu flere. Hos Waoo har vi gjort os stor umage med at løse den opgave, som kunderne har stillet os. Vores mål er at tilbyde et samlet, stærkt tilbud af tv-pakker; den rette balance mellem det rette indhold i tv-pakkerne, bеde streaming og flow, at kunne tilbyde ekstra services, samt at pris og kvalitet hænger nøje sammen, slutter han.

Som pointeret betyder det ikke at priserne holder sig i ro næste år.

Nærmest tvært imod.

det er omvendt nu muligt at købe adgang til små pakker, til endog særdeles budgetvenlige priser.

Her priserne uden TV-boks (prisstigningerne er i parantes)

Læs også  Blackmagic event dage

Waoo Go Flex: 109 kroner (+ 10 kroner)

Waoo Go Lille TV-pakke: 299 kroner (+ 20 kroner)

Waoo Go Favorit TV-pakke: 529 kroner (+ 40 kroner)

Waoo Go Stor TV-pakke: 699 kroner (+ 40 kroner)

Her priserne med TV-boks (prisstigningerne er i parantes)

Waoo Flex: 129 kroner (+ 10 kroner)

Waoo Lille TV-pakke: 319 kroner (+ 20 kroner)

Waoo Favorit TV-pakke: 549 kroner (+ 40 kroner)

Waoo Stor TV-pakke: 719 kroner (+ 40 kroner)

Brian Lønroth, fortsætter:

 -I en tid, hvor danskerne har ufatteligt meget at vælge imellem og hvor priserne på de internationale streamingtjenester falder voldsomt, så er Waoos fornemste opgave fortsat at samle det bedste indhold på vegne af vores kunder. Den fiberforbindelse, partnere ruller ud, skal udnyttes maksimalt og det håber vi, kunderne kan se, at vi kan give dem, slutter han.

De rettigheder der konkret flytter op og eller ned i mellempakken er:

ATP / WTA Tennis, Wimbledon, Europa League, Europa Conference League (-2024), Atletik VM, Badminton, Tour de France, La Liga, Speedway DK, VM Banecykling, VM-cykling landevej, NBA, Ishockey Metal Ligaen, VM Ishockey (-2023), EM håndbold, Dame Håndbold Ligaen (HTH Go Ligaen), Herre Håndbold ligaen, Serie A, MLS, OL, VM fodbold-slutrunden i 2022-26, La Vuelta, Formel 1, Premier League, Superliga, Champions League (-2024), Bundesliga fodbold, NHL (-2026), NFL (-2022). VM Ishockey (2024-), samt Engelsk pokalfodbold, International tennis (PGA tour), Le Mans motorsport, International cykling.

Læs også  Penetrationen daler

Det er ukendt om spillere som YouSee følger efter.