SVT hopper på Celeb Climate Bootcamp

Kendte er som bekendt ganske dygtige til at forholde sig til emner der er oppe i tiden.

Derfor kan det vel ikke undre at Jarowskij, der er en del af Banijay Nordic er på vej med en omgang “Celeb Climate Bootcamp” til SVT og deres UR (undervisnings afdeling ).

Serien, der – foreløbigt – er planlagt til at blive på 6 x 28 minutter, følger en gruppe kendte der alle skal forholde sig til klimaet, herunder hvilke områder der forurener, og hvad man kunne gøre ved det.

Emner som “rejser”, “kød produktion” eller “menneskernes attitude i forhold til planeten”, bliver alle en del af det “Camp ophold”, hvor de kendte skal læres op i klima”, og hvorfor det er vigtigt at “reagere nu”.

Jarowskij produktionen er fortsat ikke gået i optagelse så her nogle af de kendte i Sverige der måske er med i Climate Bootcamp

Iréne Lindblad, CEO hos Jarowskij er glad og siger:

 -Protecting our planet for future generations is incredibly important to us and in the midst of the Cop26 conversation, the world’s attention is on the climate emergency. The amazing talent associated with Climate Bootcamp highlight the small changes the individual can make and is just one example of the importance Banijay and its labels are placing on positive change, slutter hun og bliver suppleret af Margretha Eriksson, Program Director, UR.

Hun siger:

 -Climate Bootcamp is part of our commitment to educating and inspiring Swedish audiences of all ages to be more sustainable – from young children wanting to learn about nature and how to take care of our planet, to grown-ups struggling with anxiety around climate change. Our belief and ambition is that this show will give the audience the knowledge, support and hope they need to start to change their everyday life for the better, slutter hun.

Læs også  Kendte kvinder taler om frygt

Global Head of Content Development hos Banijay, James Townley, supplerer:

 -Sustainability and the impact of climate change is central to our industry right now as it should be. Banijay, like its peers, is proactive in reducing its carbon footprint and overall impact on the environment, both corporately and on-set. New shows like Climate Bootcamp align with our wider core values and demonstrate our commitment to delivering content that entertains and educates, slutter han.

Det kommende format “Climate Bootcamp” følger op på 2020 premieren på Mastiff Denmark dokumentarformatet “Vilde Vidunderlige Danmark” og andre klima formater som koncernen er på vej med, eller som de tidligere har produceret.

Her lige et klip fra “Vilde Vidunderlige Danmark”, som DR Sales ser ud til at håndtere salget af.