AWS ser gerne du deltager

Er du på vej i Skyen på den ene eller den anden måde, er der godt nyt.

AWS er nemlig på vej til at afholde hvad de kalder for et seminar, der retteligt er to af slagsen, her den 23.

Og selv om at det måske lyder lidt kedeligt, er der – snart – ingen vej uden om.

Skyen er kommet for at blive og kan meget andet end fungere som billigt lager.

Alt sammen noget AWS har store planer om at tale om, både på det ene og på det anden seminar.

Som markedsføringen siger det, er planen at gå videre end “bare” at tilbyde simpel ” heavy-lifting of video workloads”.

Seminarerne ser ud til at kun at være for EMEA broadcastere så måske du møder nogle du kender

Som vi har været inde på  – her på siden – er AWS for længst gjort det muligt at der kan produceres direkte i Skyen, og produceres såkaldt “Cloud-native TV”.

AWS lover både at gennemgå egne og 3. parts løsninger, der lever af og på AWS, der vist nok – fortsat – er kort for amazon web services, der – forresten – også bruges af banker, og uendeligt mange andre industrier nu.

Tilbage i broadcast miljøet er det uanset dette planerne at vise eksempler på produktioner, remote ditto og meget andet, i håbet om at også du/i begynder at bruge de mange sikkert fine produkter som AWS tilbyder.

Læs også  Ingen uge uden nyt fra DoPchoice

Blandt de inviterede er David Travis fra Sky, der vil diskutere ( cirka ) Sky’s forhold til de mange tiltag hos AWS og hvad det betyder for en størrelse som Sky.

Der bliver kigget på helt “konventionel” lineær TV Playout og såkaldt “Channel origination” i et panel der roder med sådanne ting.

Og så kigger Seven.One Entertainment Group, der er en del af ProSieben Sat.1 forbi, for at tale om hvad deres digitale CTO mener om AWSi forhold til blandt andet “live interaktive TV formater”, og hvordan det endte med at selv TV producere nu tror på at AWS kan levere når de siger det.

Slutteligt kigger AWS Partner SDVI forbi for at tale om og med A+E Networks og Discovery der for længst har flyttet store dele af deres “tjenester” ind i såkaldte “cloud-native Media factories” og “supply chains”, hvor alt er “oppe i skyen”.

Løbende hen over dagen vil AWS løfte sløret for nye  og kommende – updates af tjenester der – mere eller mindre – følger kundernes efterspørgsel.

Det skulle efter sigende være helt gratis at blive klogere det.

Find ud af hvordan her den 23. november