Aflysningerne er begyndt

Opdateret

Idag har Grass Valley, Blackmagic, og i princippet telestream samt DVB, Synamedia, Viaccess-Orca og Live-U så også meldt ud at de ikke kommer.
Alle henviser de til at Nederland har lukket landet på en måde der ikke “fungerer” for dem ( i princippet bliver lock down hævet på selve IBC åbnings dagen, hvilket giver en del usikkerhed )

Original artikel, start

Stadig flere udstillere begynder – stille og roligt – at erkende at det nok ikke alligevel er så god en ide, at udstille på IBC2021.

Og selv om at vi kun har hørt – direkte – om to aflysning, ud over de tidligere annoncerede Sony, Panasonic, Canon og Ross Video, begynder det at ligne en trend.

De tidlige udmeldinger, fra de store udstillere blev begrundet med “usikkerheden” i forhold til Pandemien.

Sådan er det sådan set også med de nye aflysninger.

Her er det dog mere “de små” udstillere, herunder Irdeto, der ellers havde inviteret pressen til fin mingle ( og det sædvanlige attack fra helt friske sælgere ), men som nu aflyser, og forklarer at det – potentielt – mest er den Nederlandske regering og deres “lock Down”, der er problemet.

Og et eller andet sted, bliver det sikkert også pænt svært at organisere en “soire” få timer efter at byen – måske – er åbnet igen, og hvor det – måske – igen er tilladt at flytte udstillings grej og en masse andet rundt i Amsterdam.

Læs også  Vi deler password i Norden
Sony Panasonic Canon og Ross Video meldte tidligt ud at de kun er på IBC2021 virtuelt – nu melder andre også fra

Suppleret med at regeringen nu opfordrer til minimal “in-person” og “social contact”, vurderer Irdeto derfor at en hyggelig åbning af IBC2021 ikke længere er realistisk.

Irdeto følger dermed op på DHD.audio, der ligeledes har valgt at droppe IBC.

Deres motivation og udmelding er et par dage gammel, hvilket understreger at det er i denne og i næste uge, hovedparten af selskaberne tager den tunge beslutning at blive væk, eller tager chancen og tager til Amsterdam, til en fagfest, der uanset hvad, bliver mindre end sidste gang.

DHD.audio forklarer i den forbindelse at de “altid” har været en del af IBC.

Men at de i år, vælger ikke at være en del af IBC 2021, baseret på den generelle udvikling i Nederland.

DHD vurderer ydermere at sunhed og sikkerhed er vigtige end at være tilstede hvilket “management” har talt med de ansatte om, og fundet frem til at de står over i år.

Dermed er det ikke længere “kun” de store japanske selskaber som Sony, Panasonic og Canon der lover at være tilstede digitalt, men ikke fysisk.

Sidste nyt er at Irdeto og DHD.Audio heller ikke kommer på iBC i år

Andre udstillere vuderer heller ikke længere at de kan forsvare at tage på IBC2021.

Et kedeligt, men stadig mere realistisk bud herfra, er at IBC ender med enten at blive en meget tynd kop the, eller at blive aflyst.

Læs også  Viaplay nu en del af Boxers store pakke

Desværre.

IBC har ikke været ude med nogle udmeldinger endnu, andet end at de er 120 procent sikre på at arrangementet bliver afholdt.

Og at alle fortsat er velkomne.

Skulle vi gætte videre, kunne næste uge, let vise sig at blive den ude, hvor mange flere udstillere vælger at melde ud at de heller ikke kommer.

Og som med NAB2021, begynder publikum, så ellers at aflyse, hvorefter selve venue, bliver nødt til at kaste håndklædet i ringen.

Igen.

Man kunne håbe på det bedste.

Husk at du skal være fuldt vaccineret, og testet negativ for at komme ind, hvis du fortsat er på vej på IBC2021

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.