En plov på en Panda

Discovery vil også være med.

De her unge serier, der – på en eller anden måde – sagtens kunne være fra 50erne, er over os, for tiden.

Således også – snart – på discovery+, hvor et par unge mænd roder sig ud i netop så mange problemer, at det – måske – bliver helt morsomt at se på.

Bedst af alt er der nu sluppet en egentlig promo, så landets “drengerøve” kan se om det er værd at tage et abo på discovery+, eller bare udskifte reality, med fiktion.

Uanset dette, følger serien Toke, spillet af Andreas Jessen, der er så glad for hans kæreste at han helt glemmer at hun også er en del af det regnestykke.

Derfor kommer det som et chok for ham da hun forlod ham ( Danseorkestret – Kom Tilbage Nu ), eller rettere  som det igen fremgår af promo – forlader hun ham, efter hun har kastet en billig prop telefon ned i håndvasken, da nye telefoner måske er alt for dyre til seriens budget.

Efter Toke er blevet forladt, kaster han sig så endnu mere ind i rollen som “fixer”, dog uden Ray Donovan’s bil, tæft, og baseball bat.

Som det ses her kunne “Fixer” sagtens være en DR søndags serie, nogle gange

Omvendt lover han en af de første kunder at han kan skaffe en Panda for en plov, hvilket må siges at ligne en omgang studenter rabat.

Læs også  Emili og Mads får eget realityformat

Igen.

Promo ser ud til at understrege at der kommer til at ske meget mere i serien.

Og nu hvor der er premiere den 25. november, er der nok ikke meget andet at gøre end at glæde sig til at Andreas Jessen og Arian Kashef, samt Josefine Tvermoes tryller løs, selvom at det da vist ikke er hende der skyder med oversavet jagt gevær efter dem.

Serien ser ud til at ville provokere producenten i enkelte scener – her med nakkestøtter – der ødelægger udsynet til spillerne

Serien, der ser ud til at byde på realistiske detaljer som blod efter skudsår, og en usædvanlig heftig kærlighed mellem Toke og hans eks, ser ud til at være produceret flot, og minder i enkelte scener om noget der sagtens kunne sendes på DR søndag aften, mens andre scener ( i promo ) ligner noget der kunne være blevet sendt på Zulu, for 10-15 år siden.

Handlingen er uanset dette, at Toke og Hamza kaster sig ud i rollen som “fixere” for hotellets gæster, der hvor de arbejder som en slags bijob, der heldigvis resulterer i flere af de underlige situationer promo viser dem i.

Her promo, der fortsat er pænt overset med blot 720 view