Snart jul på Xee

Hvis du ikke har hørt det, skyder YouSee snart julen igang med lidt af en brutal serie.

Serien der hedder “2 Døgn: Et juleeventyr”, følger Otto og Christians, der åh så gerne vil være gangstere i Danmark.

Og nu hvor det kriminelle miljø såmænd også fejrer jul, er juleaftensdag og dagen eftre ( 48 timer ) altså en ny dansk Original, der er fuld af referencer til “Kill Bill” og “Fight Club”, samt “Carl Knast”, som vi må erkende at vi ikke kender her på stedet.

Uanset dette er det planen af give kunderne en god jul, denne gang med hvad YouSee kalder for en “anderledes julefortælling”.

Kim Poul Christensen, mediedirektør i Nuuday, fortæller:

 -Vi synes, det er vigtigt at investere i kvalitetsindhold med en stærk dansk identitet, og med vores YouSee Originals ønsker vi at fortælle vedkommende historier, der både kan overraske, underholde og røre seerne. Vi håber, at de vil tage godt imod denne actionspækkede julespecial, som er original i sin genre og fuld af sort humor, slutter han og bliver suppleret af manuskriptforfatter Oscar Giese og instruktør Nicolai Achton, der siger:

 -Julen er forskellig for alle. For nogle er det den bedste tid på året, og for andre er det en tid fuld af skuffelser og ødelagte drømme. Den påmindelse slår vi et slag for i vores juleafsnit – samtidig med, at vi har skruet helt op for både humor og action, starter de og fortsætter.

Læs også  YouSee og Stofa kunder kan ånde lettet op
Gangsterne her bliver de sidste på Xee der skifter navn til See fra årsskiftet nu hvor Fox bliver udskiftet med Nent Group og Viaplay

 -Vi har forsøgt at skabe en actionkomedie i juleforklædning, som gør grin med alle juleklicheerne – og vi har skruet ekstra op for absurditeterne. Så selvom tematikken er alvorlig, håber jeg mest af alt, at folk bliver underholdt og ikke tager alting for seriøst. Som Otto siger i starten af afsnittet til sin fordrukne mor: “Det er bare jul for helvede”.

Det er dog ikke det eneste der sker på Xee i disse dage.

Et andet drama er også på vej.

Kanalen er nemlig ved at skifte partner og navn.

Disney ( Fox ) er nemlig på vej ud, mens Nent Group er på vej ind.

Årsagerne virker oplagte, da Fox/Disney jo ikke ønsker at forære noget til konkurrenterne, suppleret af at hovedparten af det sport der bliver sendt på kanalen, kommer fra Nent Group.

At kanalen så kommer til at hedde det samme som et af de største hit på AppleTV+ “See”, er sikkert bare en tilfældighed.

Udskiftningen af kanal partner, betyder i den forbindelse at See kunder fra engang i det nye år, vil kunne opleve blandt andet “House of Cards”, “Breaking Bad”, “The Simpsons”, “Blacklist”, “Friheden” og “Den bedste tid”, der er en kommende 2022 YouSee Original med komikeren Lasse Madsen, i en ledende rolle.

Læs også  DRTV på YouSee

Om den udvikling siger mediedirektør Kim Poul Christensen:

 -Vi har mange kunder, der ser med, når der er Premier League, og som sætter pris på vores danske indhold, ikke mindst vores tv-serie, Sunday, hvor Melvin Kakooza har hovedrollen. Derfor er det vigtigt for os, at både de Premier League-kampe, som YouSee har rettigheder til, og vores danske fiktion er tilgængelig på Xee og efter nytår også fortsætter på See. Derudover vil det udvidede samarbejde med Nent betyde, at man fra nytår kan se en række Viaplay Originals samt en række amerikanske kvalitetsserier på kanalen, slutter han.

Kanalen flytter ydermere ind i Waoo’s Favorit og Stor tv-pakker fra årsskiftet.

her en promo for “2 Døgn: Et juleeventyr”, der er produceret af Drive Studios med producer Anders N. Berg ved roret, og som har Maj-Britt Landin som Executive producer.

Oscar Giese og Nicolai Achton, er både idefolket, forfattere og instruktør på serien, der er planlagt til 2x 25 minutter.

<iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/xklsR8AOrHg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.