Formula E går efter YT publikummet

Alle der har benzin i blodet, men som synes at det er synd for jorden med alt det fossile energi der bliver brændt af, mens vi alle hygger foran den vilde 65 tommers i stuen, kan nu glæde sig over at der er kommet en form for racing, der ikke brænder umådeligt mange liter benzin af.

Bedst af alt, er Formula E stadig ikke blevet mere populær end at folkene bag sportsgrenen har vurderet at det er nødvendigt få fingre i de yngre generationer, ved – for eksempel – at optræde på YouTube, Facebook og lidt til.

Til formålet har de udtænkt “Formula E: Unplugged”, der ikke ( pun intended ) betyder uden strøm, som dengang alle spillede “Unplugged” på MTV, men derimod totalt og absolut “med strøm”, nu hvor Formula E netop er med elektriske biler.

Planen skulle indtil videre være at der bliver produceret hele 15 episoder om emnet, af 15 minutters varighed, som dem der – stadig ikke har overgivet sig til den – bestemt ikke – lydløse sportsgren, der brænder mindst lige så meget gummi af, som de populære benzinslugere.

Folk der ved noget om Formula E, kan ydermere glæde sig over at seriens dybere formål er at orientere dem der kigger med om sæson 7 af The ABB FIA Formula E World Championship.

Læs også  Streamerne tager sporten

Behørigt suppleret med hvilke problemer motorsporten har haft i forhold til pandemien, der såmænd også har påvirket Formula E.

Selv om at de er elektriske larmer de stadig som bare pokker og kører endnu hurtigere end de fleste troede

Som vi husker det, er det ( vist nok ) Discovery, der har overtaget rettighederne til netop Formula E, hvorfor det – garanteret – er muligt at se løbene der, og så ellers supplere op med de mange dokumentarfilm, der – blandt andet – kommer med ind i garagerne, ganske som at der bliver masser af plads til interviews med kørerne, nu hvor sporten stadig er en “upcoming” sportsgren.

Aarti Dabas, Chief Media Officer at Formula E, siger:

 -We are delighted to release Formula E: Unplugged, a new window into the world’s first all-electric motorsport, starter han og fortsætter.

 -Formula E: Unplugged offers an honest and unfiltered look behind the scenes at Formula E during its first campaign as an FIA World Championship. It’s about the people who make up our sport, with a spotlight on their stories from a unique season in motorsport, fortsætter han.

 -Whether viewers are long-time fans of Formula E, motorsport followers curious about electric racing, or simply intrigued to find out more about our world, Formula E: Unplugged will offer a new perspective on our teams and drivers as they navigate the season on and off the track, slutter han.

Læs også  Formula E er en Discovery ting

Dem der ender med at blive helt vilde med Formula E, kan glæde sig til at sæson 8 af ABB FIA Formula E World Championship starter i byen Diriyah, i Saudi Arabien sidst i januar, efter fulgt at hurtige biler og lidt til i 16 andre løb, der – blandt andet – afvikles i Jakarta, Vancouver, Mexico City og London, før der bliver fundet en elektronisk vinder i Seoul, til august 2022.

Vi har fundet den første episode, der såmænd ser ganske spændende ud.

Se med herunder.