Netflix shopper løs

Som alle andre dygtige forretninger, køber Netflix nu op de steder, hvor de kan se at det kan betale sig.

Og netop VFX markedet har – som bekendt – alle dage råbt på at blive købt op.

Post Huse, der – måske startede – med at være små butikker, fyldt til kanten med sygt kreative mennesker har det jo med at vokse til nærmest utrolige størrelser, på kort tid.

Specielt hvis de er dygtige.

Og det er der noget der tyder på at Scanline VFX er.

Så dygtige at det er dem der har lavet store dele af efterarbejdet på ting som “Game of Thrones”, “Stranger Things”, “Justice League”, “Free Guy”, “Black Widow” og her på det sidste “Cowboy Bebop”, der alle har netop deres helt specielle “look”.

Selskabet Scanline, der er blandt de “helt gamle”, er fra 1989.

Looket på Justice League er helt eller delvist udtænkt af Scanline VFX som Netflix nu har købt

Og selv om at det nu er nærmest umuligt at huske hvor de kommer fra, har de – i dag – kontorer i Vancouver, Montreal, Los Angeles, London, München, Stuttgart og Seoul.

Og med mere end 1100 ansatte, kan Stephan Trojansky nu se frem til en – kunne man gætte på – lidt mere rolig fremtid, med masser af Netflix penge på kontoen, og et selskab der – potentielt – får lidt bedre styr på både økonomi og fremtiden.

Læs også  Vækstmarkedet taler spansk

Nu suppleret med at mange flere Netflix projekter nu kommer deres vej.

Scanline VFX udviklede tilbage i 2008 deres “render system Flowline”, der dengang vandt en Academy Award for Technical Achievement. ( en teknisk Oscar ).

Amy Reinhard, Netflix VP of Studio Operations, glæder sig over opkøbet og siger:

 -We’re pleased to announce today our plans to acquire Scanline VFX, one of the most creative and innovative VFX studios in the world. Scanline is known for its complex, photorealistic effects and expertise in virtual production. It’s also done an extraordinary job of supporting our creators on everything from the above-mentioned VFX achievements to those in upcoming titles like “Don’t Look Up”, “The Gray Man”, “Slumberland”, “The Adam Project” og endelig “Stranger Things 4”, starter hun og fortsætter.

 -Netflix will invest in Scanline’s pipeline, infrastructure and workforce and continue to support the pioneering work that Scanline’s Eyeline Studios is doing in virtual production to push the boundaries of what is visibly possible, fortsætter hun.

 -We’ll also continue to rely on many other studios around the world for our VFX needs so we can continue to ensure that our creators have access to the world’s most innovative tech, and continue to bring the most compelling and cutting-edge storytelling to our members, slutter hun.

Læs også  Netflix flytter ind i Stockholm

Indtil premieren på “Stranger Things 4” engang i 2022, kan vi så ellers glæde os over det look Scanline VFX har skabt sammen med folkene bag “Cowboy Bebop”, som du finder en promo for herunder.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.