De kendte dropper Tinder

Nu er det som bekendt svært at være kendt.

Du skal hele tiden smile, hænge ud på rækken af endeløse receptioner, på alverdens kontinenter mens du bliver flashet i et væk.

Noget Endemol Shine Israel synes er meget synd for de kendte.

De har nemlig slet ikke tid til at finde sig en kærreste.

Og da slet ikke en “almindelig” en af slagsen, nu hvor de er åh så kendte.

Derfor er denne del af Endemol Shine på vej med “Mystery Star Date”, der – dermed – potentielt er på vej til at blive et globalt Banijay format, forudsat at Endemol Shine Israel formår at skabe et format alle de der almindelige mennesker vil se på igen og igen.

Som noget nyt, bliver der nu ikke brugt mennesker med masker, da det jo er et andet format.

I stedet bliver der brugt “Virtuelle Avatarer” der bliver skabt så de kendte lettere kan finde sig en kærreste uden for den røde løber.

Endemol Shine kalder selv formatet for et “socialt eksperiment”, der – bevares – kræver en smule teknologi, men som ellers “bare” er et indspark i dating scenen, der som bekendt ikke altid er helt oppe og ringe.

Formatet skulle efter sigende blive baseret på avanceret Motion capture, der – må man formode – optages/afvikles live

Og nu hvor du måske troede at det handler om at almindelige mennesker kan få sig en tur i høet med en kendt, er det faktisk den anden vej rundt.

Læs også  Snart uge 43

Det er jo de kendte det handler om, hvorfor det er dem der gemmer sig bag avatarer, så vi alle kan gætte med på hvem det nu er der gemmer sig bag masken ( undskyld ) avataren, samtidig med at vi får en masse personlig information om den kendte, der – åbenbart – må være på jagt efter kærligheden.

Den mere ærbare del af formatet handler om at give den kendte muligheden for at undgå angsten i forhold til “wanna Bee’s” eller “star hunters”, og fjerne alle “preconceptions” ( forud indtagelser ) der – for eksempel – kunne være baseret på hvad de mange almindelige mennesker har læst i ugebladene om de kendte.

Det handler med andre ord om den kendtes “true identity”, der – naturligvis – bliver fundet frem til “Mystery Star Date” formatet.

Skulle formatet ende med at sparke popo i Israel er det allerede nu muligt at investere i formatet, i resten af verden.

Amir Ganor, Managing Director of Endemol Shine Israel siger:

 -Testament to our team’s creativity, led by Lee Gaon, this innovative format utilises mo-cap tech to alter how we approach dating. Given its uniqueness and cultural relevance, we anticipate strong interest from the market, particularly as consumer use of virtual reality is only set to grow, slutter hun om de mere tekniske aspekter af formatet.

Læs også  Kapaciteter bag ny Xee serie

Endemol Shine Israel, har allerede vundet hele to Emmy Awards for deres koncepter. Her på det sidste har de produceret “Big Brother”, “Survivor” og “The Money Drop”, samt fiktion som “Queens” og “Fifty” og “Valley of Tears”, der er nomineret ved dette års C21 Drama Awards.

Vi har fundet en promo for intense “Valley of Tears” serien, der – vist nok – stadig er til at finde på HBO Max