Drive Studios bag indsamlingsformat til TV2

Når faste brugere af TV2 Play og TV2 endnu engang tænder for deres TV om morgenen, for at lade det stå tændt hele dagen, vil de i løbet af søndag 28. november kunne opleve konceptet “Alle vores børn – side om side”, med selveste Melvin Kakooza i rollen som vært.

Og i bedste stil er formatet derfor henlagt til en hel-pinlig sportshal et eller andet sted, hvor det er muligt at købe urimeligt dyre bølge pommes frites og industri remoulade der – som altid – smager af sure sokker.

Det til trods er det planen at samle ind til og sammen med Fodboldfonden, Røde Kors og TV2, der ha planer om at give en del af overskudet til “børn i en udsat position”.

Og nu hvor en “række store, danske fodboldprofiler”, har valgt at medvirke har du gættet det.

Det bliver supersjovt, og en smule anderledes.

Normalt er sådanne sjov jo altid fuld af biler du kan vinde, eller huse, eller ferierejser.

Sådan bliver det ikke her.

Fodboldfonden og Røde Kors samt TV2 har nemlig andre planer for dette show her den 28. november, hvor “Alle vores børn” indtager Rødovre Hallen, foran et garanteret veloplagt publikum.

Melvin Kakooza uddeler kager til udsatte børn på TV2 i den kommende weekend

Peter Toldberg Gamborg, der er redaktør på formatet siger:

Læs også  Et marked imploderer

 -“Alle vores børn – side om side” er et anderledes show, og vi samler ind på en anden måde. Her drejer det sig om fællesskab og om at bakke op om børn, som er i en udsat position. Vi samler ind med hjælp fra rollemodeller og forbilleder – blandt andre nogle af Danmarks allerstørste fodboldprofiler – der viser stort engagement og bakker op. Fodboldprofilernes stærke involvering kommer også til udtryk i de unikke og nyskabende præmier, man kan vinde i vores program, slutter han.

Og det glæder Melvin Kakooza der siger:

 -Jeg er glad og beæret over at blive vært på “Alle vores børn”, der sætter fokus på børn i Danmark, som ikke har det let. På aftenen vil vi i fællesskab at samle ind, så denne gruppe af børn kan få del i oplevelser, som mange tager for givet. Jeg håber, at mange vil se med og måske endda har lyst til at hjælpe, slutter han.

Blandt de mange medvirkende seerne kan glæde sig til at møde er Kasper Schmeichel, Martin Braithwaite, Simon Kjær, Thomas Delaney, Jannik Vestergaard, Andreas Cornelius og Daniel Wass.

Generalsekretær i Røde Kors Anders Ladekarl er også glad og siger:

 -Børnene kan føle sig ensomme og udenfor, fordi de ikke har samme adgang til de fællesskaber, vi andre deler. I Røde Kors arbejder vi for at styrke børns trivsel gennem vores forskellige frivillige aktiviteter, der har fokus på udsatte familier. Og det gør vi blandt andet ved at invitere børnene ind i fællesskabet og give dem de samme muligheder som andre børn. For når klassekammeraterne går til fodbold eller dans efter skole, kan børnene ikke være med, for det er dyrt at gå til noget. Og de kan ikke invitere hele klassen hjem til fødselsdagsfest som de andre børn, for det har deres familie hverken overskud eller råd til. Igen og igen står børn i Danmark udenfor, og de afsavn, børnene lider nu, risikerer at trække spor langt ind i deres voksenliv, slutter han.

Læs også  Canon har nu solgt 150 mio RF og EF glas