Nent Group på vej ind i AVoD

Størrelsen ViacomCBS, der – da vist nok – allerede er igang med at streame SVoD, har nu besluttet sig for at indtage EU and AVoD, der betyder at dem der ser med, kommer til at se en masse reklamer, før de får adgang til indholdet.

Et gæt er at det er derfor Nent Group har valgt at gå med ind i det kommende Pluto TV launch, der rammer Norden, i løbet af kort tid.

Bag Pluto TV, finder den interesserede ViacomCBS, der konkret blander – eller kombinerer – Viafree og Pluto TV, hvilket – dermed – betyder at dem der ender med at bruge Pluto TV, også får en masse med fra TV3 ( /viaplay ) kanalerne.

Nu mod at de ser de reklamer der også kan opleves på TV.

Kanalen, eller platformen, der kommer til Sverige, Danmark og Norge, kommer i løbet af 2022, som en FAST, der er kort for “free ad-supported streaming TV” platform, der -måske – lyder bedre end AVoD.

Og netop her, tyder en del på at Nent Group også kommer til at spille en central rolle.

Planen er nemlig at Nent Group kommer til at fungere som leading advertising sales partner, hvilket sikkert betyder at det ender med at blive Nent Gruppens TV kanalers TV reklamer, fremtidige brugere af Pluto TV kan glæde sig til.

Læs også  Det startede i Australien

Blandt det indhold der allerede nu skulle være aftalt er “Luxury Trap” ( Luksus fælden ), “Familien fra Bryggen”, samt ViacomCBS indhold som “The Hills”, “Awkward”, “MTV Unplugged” og “Catfish”, som eksempler.

Pluto TV, bliver ydermere pakketeret som “Pluto Movie”, “Pluto TV Crime”, “Pluto TV History” og endelig “Pluto TV Comedy”.

Raffaele Annecchino, President and CEO of VCNI, der står bag Pluto TV siger:

 -Continuing to expand Pluto TV as the world-leading free ad-supported streaming TV service is a critical element of our streaming strategy, and we are delighted to partner with Nent Group to create this new and expanded version of Pluto TV. The combination of our global content pipeline and Pluto TV’s best-in-class tech global platform, with Nent Group’s ad sales scale and powerful local Viafree content, will position Pluto TV as the leading player in the growing FAST/AVOD space, starter han og fortsætter.

 -Overall, this transformational partnership will boost Pluto TV’s growth internationally, and we expect to replicate this strategic model across all key international markets, slutter han.

Anders Jensen, Nent Group President and CEO, er også glad og siger:

 -We are happy to have found a new and stronger way forward for Viafree through this innovative partnership that creates significant value for all parties. Viewers can enjoy Viafree’s most loved formats as part of Pluto TV’s broad FAST and AVOD offering, while we are able to offer advertisers an even more attractive proposition. With this, we are taking an important further step to sharpen our focus on our fast-growing Viaplay SVOD service, which we expect to have at least twelve million subscribers in 2025, slutter han.

Læs også  Indhold indhold og indhold

Pluto TV findes allerede ( måske endda som AVoD ) i 26 markederm herunder i USA, Latin Amerika og i andre dele af Europa.