Sky Sports prøver med Boxing i 9:16

Desværre er der ikke noget der tyder på at Sky Sports har evalueret deres nye bokse tiltag, nemlig en masse boksere fra “stald” BOXXER ( engelsk bokse promoter firma ) der bliver streamet i højformat.

Som du har gættet det, er det planen at du skal se med på telefonen, eller – hvis bølgerne går højt, på en tablet, der som bekendt også kan holdes på højkant.

Sikkert er det at du – ikke – er inviteret til at se med på et almindeligt TV.

Måske bedst understreget af at kampene kun bliver streamet, og end ikke sendt på TV.

Igen.

Sky Sport, er ret langt fremme i skoene, i forhold til at eksperimentere med deres seere.

Så måske streamen bliver konverteret til TV signaler også, hvis der er nok der ser med på telefonen.

Tiltaget, der startede tilbage i starten af november, hvor 8 “super-lightweights” ( super letvægtere ?) kæmpede om en stor pose penge, er siden blevet fulgt op med flere andre transmissioner, så formatet må fungere.

Som altid med nye ideer er markedsføringen stadig konventionel og i almindeligt bredformat

Naturligvis med det sædvanlgie forbehold, at Sky fortsat producere promoer i 16:9 ( og ikke i 9:16) ganske som alle 9:16 streams ser ud til at være geolåst til England, så os ude i den store verden ikke kan se med.

Sky Sports har dog siden åbnet lidt op, og kalder nu tiltaget for en “trial”, der – fortsat – ikke skal på TV, men i stedet bruges til at ramme de målgrupper, der alligevel ikke ser netop TV.

Læs også  Første måling af DisneyPlus

I den forbindelse er aftalen med Boxxer ( promoter selskabet ) da også kun for syv kamp aftener, hvorefter det kunne tænkes at Sky Sports er friske på at komme med deres udmeldinger om hvad de rent faktisk mener om konceptet.

Jennie Blackmore, Sky Sports’ head of production for boxing and football, siger:

 -We’ve done two fight nights already, and the first boxer tournament series show is this Saturday from Liverpool Echo Arena. The idea of the series is finding the next few exciting young boxing prospects, getting them showcased on Sky as well to help build their profiles, starter hun og fortsætter om de såkaldte Trainer Cams der er en del af konceptet ( så dem der ser med kan høre hvad træneren siger og se bokserens reaktioner ).

 -Trainer Cam will provide viewers with a personal close up of each boxer’s corner from their trainer’s point of view, and audio of what is being said, forklarer hun videre.

 -Trainer Cam is definitely confirmed, and then there are quite a few other innovations in the pipeline that I know haven’t been fully confirmed yet, slutter hun og løfter dermed sløret for at tiltaget mere handler om at udvikle sportsgrenen end at få høje seertal.

Her et Tweet om emnet

Læs også  Apple ude i USA til april