Panasonic går all in på DJ Yves V

Der skal nok findes et par stykker der ikke kender Yves V.

Og det er også fint nok.

Det kan de gøre noget ved her den 15. hvor der klokken 17/18 stykker ( GMT/CET ) bliver streamet et show med selvsamme Yves V.

Panasonic, der er på vej med denne julegave, sammen med The AED Group, garanterer i den forbindelse lidt af en oplevelse.

Som det fremgår af promo og de billeder vi har kunne finde, går Panasonic nemlig pænt amok, og stiller – mere eller mindre – hele deres AR/VR studie teknik til rådighed, sammen med en masse andet.

Og nu hvor det hele bliver bundet op på det evigt uforståelige “Kairos” har du gættet det.

Det bliver rent faktisk muligt at se hvad Kairos, og hvordan det kan bruges til – i dette tilfælde – streaming af musik og en DJ.

her studiet før produktionen går igang, der både kan ses som konventionel stream og som BTS stream ( hvor teknikken er i højsædet )

Som altid med sådanne streams, er det hele planlagt til at ende på YouTube, hvor alle der vil kan finde streamen ( på næste onsdag ), hvor – ser det ud til – at Panasonic går pænt meget amok, med hvad der ligner en fuld produktion, et utal af kameraer og en masse andet Panasonic gear.

Det hele bliver – naturligvis – produceret i et såkaldt Virtual Production Studio, AED Studios som Group står bag.

Læs også  Biden's inauguration via robot kameraer

Ud over at dem der vil, kan “nøjes med” at se og høre musikken, kan de mere teknisk orienterede se hvordan produktionen bliver til, mens der streames, som en slags live BTS stream, der – gætter vi på  – hører hvor produceren råber til kameraerne at de skal stille skarp, skifte beskæring, og i det hele taget se at komme ind i kampen.

Igen.

Nogle af kameraerne bliver Panasonic PTZ kameraer, så dem kan han råbe lige så meget til som han har lyst til.

Der bliver dog også brugt et par “rigtige” studie kameraer, så dem kan han fortsat råbe lidt til.

Kender du stadig ikke Yves V, har han spillet på Tomorrowland, Sensation, Amsterdam Dance Event, sammen med David Guetta på Mysteryland, og meget mere.

Derfor kan det vel heller ikke undre at Yves V har planlagt dette arrengement som en “julegave” til hans mere end 1 million følgere på diverse SoMe platforme.

Ud over studie kameraer, er der som pointeret også flere PTZ hoveder.

Og nu hvor Panasonic alligevel var igang, har de også kastet mindst et Tecnopoint Robotic System ind i kampen, og mindst en Panapod, der alt sammen – altså – bliver styret fra en Kairos platform.

André Meterian, Director at Panasonic Professional Video Systems Business Unit for EMEA, glæder sig til næste uges livestream, og siger:

Læs også  Kairos begynder at ligne en god ide

 -With the requirement for production of hybrid events a massive growth trend for 2022, this was a fantastic opportunity to show the ease of use and benefits of using Panasonic KAIROS at the heart of our glass-to-glass production solution for these types of events, starter han og fortsætter.

 -It’s great to use Panasonic’s broadcasting solutions to connect Yves V with his fans around the world.

Yves selv er også glad og siger:

 -At a time when it’s still difficult to bring fans together face-to-face, I wanted to lift everyone’s spirits as we approach Christmas and what better way than through music and dance. It’s going to be a great set, slutter han.

Som pointeret er det muligt at se ( ? begge ) streams på næste onsdag den 15. december klokken 17 eller 18, alt efter om du er på GMT eller CET. ( vi mener at DK er på CET, men er ikke helt sikre ) 

Uanset kan du allerede se lidt med her.