BritBox kommer

Hvis du gik og håbede på en masse nyt BBC indhold på en eller begge nationale TV stationer i 2022, vil vedholdende rygter vide at der sikkert ikke kommer meget mere end en bunke genudsendelser af de krimi serier, du allerede har set genudsendt et utal af gange, før.

Kigger du dig derimod lidt omkring, skulle der omvendt være en god chance for at du kan finde meget mere fra BBC Studios og ITV i 2022.

Bare ikke på DR eller på TV2.

Kigger du derimod forbi C More, sker der til gengæld ting og sager.

C More har nemlig netop indgået et pænt voldsomt samarbejde med BritBox International.

Et samarbejde der er netop så vildt at C More fra årsskiftet kan tilbyde op imod 3000 timer fuld af “nye originalserier” og “klassiske britiske seerfavoritter”.

Du kan med andre ord, sikkert også finde de serier DR har sendt de sidste 20 år, på C More i 2022.

Britbox er af flere udråbt til en slags lokal BBC & ITV konkurrent til Netflix – der nu vokser og kommer til Norden i 2022

Og en hulens masse andet, der både er nyere og – potentielt – mere interessant.

Jens M. Andreasen, Head of OTT hos C More Danmark, glæder sig og siger:

 -Vi er stolte over den nye aftale med BritBox, og glade for at kunne tilbyde vores brugere en bred vifte af populært britisk indhold. Der bliver noget for enhver smag, og nogle fantastiske klassikere i krimigenren, som er i høj kurs blandt danske streamingkunder og vores brugere i særdeleshed, slutter han og bliver suppleret af Reemah Sakaan, der er CEO hos BritBox International.

Læs også  C More prøver med Grand Hotel

Hun siger:

 -Vi er glade for partnerskabet med C More, og adgangen til det nordiske marked markerer det næste skridt i vores globale ekspansion. Samtidig bekræfter det os i, at der er en stadigt stigende interesse for britisk indhold og vores unikke udbud, slutter hun.

Det længe ventede gennembrud for BritBox, her i Norden, som vi var en del der troede ville komme i form af en egentligt alenestående streamtjeneste, bliver dermed som en del af et allerede eksisterende tilbud, til kunder, der blot tilkøber endnu et produkt.

Altså samme metode som Paramount+ valgte med TV2 og Apple TV.

BritBox skulle være til at få fingre i for C More kunder tidligt i 2022 i Danmark, Sverige og Finland samt hos TV2 i Norge kunder.

Det konkrete indhold og den eventuelle tilkøbs pris er ukendt, indtil videre.