Broadcasterne har stadig en chance

Nye tal fra Parks Associates, ser ud til at vise en potentiel udvikling i resten af verden.

Herhjemme er det som eksempel kun – omkring 25 procent – af landets husstande der ikke har kabel TV, mens det i USA, er omkring 19 procent af streamerne, der nu vælger at supplere med live TV.

Dermed kunne man forestille sig at udviklingen i USA – og den her i landet – er den samme udvikling, bare i hver sin retning.

Tilbage i USA, hvor 19 procent af de amerikanske husholdninger nu er såkaldte “vMVPD subs hjem”, er det altså pænt mange husstande, der ikke længere har adgang til kabel TV, men som i stedet har investeret i bredbånd, og derfor – primært – streamer, og nu hvor det er blevet en mulighed, også er begyndt at hente deres live TV via bredbånd.

TV via bredbånd er begyndt at blive populært i USA – måske en trend på vej mod de unge der kun streamer

Som Kim Hurwitz, Chief Marketing Officer siger det:

 -Successful companies offer what consumers want: choice, control, convenience – but in innovative new ways; via multiple payment options and business models on ubiquitous devices and stellar customer service. Bottom line: methodology changes; great service does not, slutter han og henviser til at de såkaldte service providers, eller Internet udbydere, nu har knækket koden, og fundet på måder de kan supplere streamerne op med “kabel TV”, i form af små live TV pakker, der er frække nok til at forbrugerne er friske på at investere i disse.

Læs også  International opmærksomhed til YouSee kundetab

Brian Jentz, VP Americas, 3SS, supplerer:

As a service provider, you have to be a super-aggregator, starter han og fortsætter.

 -Viewers today expect to access all their content, including their favourite apps, all in one place, in a unified experience. I am excited to share how 3SS has helped operators around the world to deliver truly aggregated entertainment, creating great experiences for subscribers to seamlessly enjoy on all their devices and screens, slutter han.

Et andet område, der er ved at vokse, er såkaldt AVoD, eller Ad-supported streaming.

Om det siger Devra Prywes, Chief Product Officer, Applicaster:

 -Ad-supported streaming is on the rise, and with subscriber churn on the rise, we will continue to see streaming services increasingly move to hybrid revenue models, starter hun og fortsætter.

 -Data from Applicaster’s SaaS app management platform showed 11 per cent of media companies with SVoD OTT apps integrating advertising capabilities into their tech stack for increased pricing flexibility, as well as additional creative pricing solutions, slutter hun.