Alt bliver nyt i X Factor 2022

Næsten altså.

Faste seere “X Factor” ved naturligvis godt at dommerne i 2022 versionen af “X Factor” hedder Martin Jensen, Kwamie Liv og Thomas Blachman.

Det er altså heller ikke der, de store ændringer kommer.

TV2 lover dog at TV2 som den første broadcaster i verden, har fået lov til at “ændre en særlig del af formatet”, som de glæder sig til at du opdager og nyder, når der er premiere.

X Factor 2022 byder på en række ændringer – der er dog fortsat smæk på farverne og gang i talenterne

Underholdningsredaktør Dorte Borregaard, forklarer:

 -Vi har i et stykke tid ønsket os at ændre på den måde, dommerne får fordelt artister og grupper på, men den slags er ikke bare lige til med et internationalt format som “X Factor”. Nu har vi som det første land i verden fået godkendelse til at ændre den del af formatet, og vi glæder os helt vildt til at se, hvad det kommer til at betyde for konkurrencen og for programmerne i det hele taget, slutter hun.

Derfor kan faste seere glæde sig til at dommerne ikke længere får en kategori tildelt inden liveshows, men skal i stedet repræsentere én deltager fra hver af de tre kategorier: De unge, 23+ og grupper.

Det ændrer dog ikke på at de første programmer som altid er “auditions” og at de bliver afviklet som tidligere.

Læs også  Nyt dating format på discovery+

Herefter bliver det så vildt.

For hvor dommerne tidligere har fået tildelt en kategori efter auditions, skal de nu i stedet for mødes og blive enige om, hvilke deltagere fra hver kategori de tager med sig videre.

Det kan jo give en masse drama, for eksempel hvis alle tre er interesserede i en bestemt deltager, er det op til dommerne selv at blive enige om, hvem der får lov til at tage deltageren med videre.

Derfor bliver den nu klassiske “5 Chair Challenge” også ændret.

Således er der for fremtiden en “6 Chair Challenge”.

Herefter vil der som tidligere være “bootcamp”, der som altid leder frem til at dommerne kun én deltager fra hver kategori med til de kommende liveshows. 

Dorte Borregaard fortsætter.

 -Vi glæder os helt vildt til at se, hvad det kommer til at betyde for konkurrencen og for programmerne i det hele taget, slutter hun.

Bedst af alt, skal dem der vil se med, ikke vente særligt længe nu.

Der er nemlig allerede premiere den 1. januar, på både hovedkanalen og på streamplatformen.