Mere hospitals drama

discovery+ tager tidligt næste år fat i genren “hospitals drama”, der som bekendt har fungeret rigtigt flot for Charlie.

Nu er det så Discovery Networks Danmark kunderne’s tur.

Til gengæld lover Discovery at det hele bliver meget dramatisk og med mange ( mindst en ) “overraskende drejning”, i løbet af hele serien.

Bedst af alt kan dem der vælger at se “Dopamin”, der som bekendt også er et hit med Purple Disco Machine, som du kan se det nederst.

Dopamin, serien altså byder omvendt på en masse kendte skuespillere som Amalie Dollerup, Ellen Hillingsøe og Jonathan Harboe, behørigt suppleret af Josefine Frida fra “Skam”.

Og selv om at det ikke kan overraske er der tale om et “psykologisk, relationsbåret trekantsdrama”, hvor “dystre hemmeligheder bliver afsløret”, hvorfor “hovedpersonerne ( tidligt i serien ) (?), “kommer ud i et farligt spil med livet som indsats”.

Med lidt held, må man formode at produktionen har hentet penge i Aalborg, hvortil handlingen er henlagt på “Limfjordens Universitetshospital”, hvor sygeplejersken Maiken (Amalie Dollerup) arbejder sammen med sin kæreste, lægen Jacob (Jonathan Harboe). 

Ellen Hillingsøe har som det ses her en dramatisk rolle hvor hun taler hospital sprog

Pludselig kommer “den charmerende, norske sygeplejerske Ida” så ellers forbi.

Og nu hvor Maiken og Jacob kæmper “med et stagneret privatliv”, har du gættet det, Ida sætter fut i det hele, herunder med “kaos, en verden af manipulation, begær og uventede dødsfald”.

Læs også  Chilbal dok om tropiske koralrev vinder fornem pris

Ganske som det nu skal være i de her “hospitals drama’er”, der har været populære som såkaldte day-soaps, siden 60erne, måske endda 50erne.

Discovery Danmark selv mener at satset her, understreger deres fiktionssatsning, nu hvor “Dopamin”, følger op på “Fars Drenge” og senest “Fixer”.

Programdirektør Pil Gundelach Brandstrup siger:

 -Det er vores tredje fiktionsserie, og som man måske kan fornemme af den korte beskrivelse, kommer denne til at være markant anderledes end både “Fars Drenge” og “Fixer”. Jeg er glad for, at vi kan tilbyde et bredt og varieret udbud af indhold til vores seere, og med DOPAMIN får vores originale fiktionsindhold et mere dramatisk udtryk. Jeg synes, at DOPAMIN har stort potentiale, og det er med stolthed, at vi kan præsentere en række af så talentfulde skuespillere, der bringer internationalt islæt til en dansk tv-serie, slutter hun.

Holdet bag serien er Christian Vangsgaard, Malthe Koch og Martin Winther, der sammen har skabt og skrevet serien.

Martin Winther instruerer, mens Christian Vangsgaard og Malthe Koch er producere og showrunnere på serien.

Nu hvor der ikke findes en promo video, her i stedet Dopamin med Purple Disco Machine.